我的收藏
版主
申請
開區
申請

噴水池潘榮記

• Agnes.bb 2009-5-15 16:04:26

香就好香, 但都係食1~2塊, 因為食落冇乜特別, 但聞到又想買

收錢 園x個間都係, 隻手麼完牛肉, 面/粉,又去收錢, 再麼落去, 呢個咪仲唔衛生

• Sugamama 2009-5-16 17:04:00

yummy, even my kids love it!!:shine:

• Dice 2009-5-17 17:43:37

上次去買0個陣,佢俾d燶0既我!

• 606 2009-5-23 12:54:38

回覆 #48 Dice 的帖子

有次我買20蚊,佢話只有十蚊,收工啦!但我眼見有一大碟喺度wor....
    然後,係桌上選了一部份給我,
    我問:還有啊!可否賣埋比我?
    他說燶了的餅是不賣的,不可做壞招牌...
    因為十蚊實在唔夠食,在我再三死纏之下,佢比埋d微燶嘅我,but死都唔肯收錢
    :s142: 比個GOOD佢

• un_u 2009-5-28 23:34:16

原帖由 firecable 於 2009-2-3 10:58 發表
    越來越貴, 有d不合理

我都覺

• 善美 2009-8-7 10:09:56

嘩...見到都想食

• lemonpig 2009-8-23 01:54:55

佢新鮮整起真係好香好好味....
    整餅果位仁兄雖然唔出聲,但都好細心,
    有次我抱住個囡去買,佢仲提住我千祈唔好咁快食,好熱會辣親BB個咀仔,
    我大住肚去買時,D人走埋黎尖隊,佢就話呢位太太黎先既,你地等一陣

• HappYrabbit 2009-12-13 00:40:50

貴左甘多既...............
    以甘既價錢..............這樣的味道..............我唔食了~

• 毛明是 2009-12-13 11:14:58

• paper 2009-12-25 14:25:21

我都覺得貴左d,以前細細個買幾蚊都可以既,
    宜家唔得la~至少都要買10蚊...我都少買左勒!!

條友既語氣又唔多好,哥附近又冇d咁既舖頭,獨巿生意la...
    佢哥度專做遊客生意邊休做呀~
    大家講既,一邊收錢一邊整餅,我都覺得唔多衞生....

有次去買,有幾個人排緊隊,佢為求快d完工,
    未整好就比人,我拎上手食,係軟身生架lou~

• pear99 2009-12-31 11:28:02

由細食到大,次次行過都忍吾住買黎食嫁!
    佢D餅比起其它餅鋪的厚
    而且熱辣辣。。。想起都想食呀!

• KatherineChan 2009-12-31 23:25:10

而家賣緊48蚊磅…貴過你買磅雲吞或水餃返去打邊爐。

• ^o^ 2010-1-2 18:10:03

原帖由 KatherineChan 於 2009-12-31 23:25 發表
    而家賣緊48蚊磅…貴過你買磅雲吞或水餃返去打邊爐。
    我都覺得幾貴下囉.....其實係唔係 d 牛油同雞旦, 面粉貴左啫.......我好想買....但唔係幾捨得

• rere2882 2010-1-2 18:21:42

簡中食下都ok,食得多好肥膩,加上2~3日都"林",我都係買$10過下口引 lo.
    因為係le樣係陪我成長的食物.

• teresa_0886 2010-1-9 16:24:38

個日行過想買$20, 點知佢話不如你買到10啦, 其他要留番, 真係 !!!!!