我的收藏
版主
申請
開區
申請

各位BB都用邊隻 "尿片"~已更新促銷產品地點

• Vincent_Chon 2009-4-10 17:08:59

我有兩個細路,現時大o個個用Pampers,返學了,最主要學行褲夜晚俾佢著,暑假訓練佢都唔著.
    佢由細到大主要係妮飄,因為o個時好平,初生當其時係好似66張70.00左右,一路用,用到XL,去托兒所學行褲至用Pampers.
    妮飄有個問題係伏o係到訓過夜時比較容易漏,如果兩餐奶都無換就漏硬^^!
    Pampers係比較緊,Cool到大肶好緊.....
    妮飄無咁緊同大張少少
    另外妮飄都有Promo,送沐浴露,最近買o左3包M碼俾個女用,218左右,每包48張,如果來來黑沙環o個間80.9.
    別外妮飄有印花點,可以剪下儲起黎換o野,以前換過濕紙巾,尿片,袋,最近唔知仲有咩換^^?
    Huggies個仔同女都用過,比Pampers大塊,舒適D,唔會Cool到大肶咁緊...
    其他牌子無試過.....

• jolie0722 2009-4-11 00:33:46

回覆 #61 Vincent_Chon 的帖子

資料好詳細,

• minidora 2009-4-12 00:16:39

回覆 #61 Vincent_Chon 的帖子

我呢排都試緊呢隻, 真係幾好, 冇pampers咁易紅pet

• jolie0722 2009-4-13 20:54:39

渡和街新豐藥房做緊pampers promote
    有玩具送-4月係一隻牛牛

• carolkitty 2009-4-18 17:44:18

用緊台牌花王同埋晚上用日版

• 黑色衫 2009-4-19 03:52:48

我想话其实打电话比"姐姐"系米会着熟D噶?

• 黑色衫 2009-4-19 03:53:01

我想话其实打电话比"姐姐"系米会着熟D噶?

• 麥記妹 2009-4-19 06:53:16

不過而家Pampers冇以前咁優惠了,幾個月前幫襯Pampers姐姐買兩包即時回贈$10,買三包即時回贈$20,仲有送一堆護髮素,焗油精華同一d唔等洗既野,剪齊印花又可以送一包學行褲仔
    但係而家冇左現金回贈了,又無褲仔送,而係送毛巾,仲要係山長水遠去大生利(在氹仔)拿!一大堆焗油精華又冇乜意思
    今個月先至又送返毛巾加指定玩具,不過都係冇以前咁抵

• sunnyfatcake 2009-4-22 13:46:23

唔知邊道做緊promote呢???

• 冰寒凝雪 2009-4-26 21:30:31

之前有報導話pampers有問題~用緊ge mami你地會5會

轉r??因為我b出世到e+都係用緊佢~e+就梨用晒~5知轉5轉好

• mani1221 2009-4-27 23:40:40

咁請問p記同huggies邊隻會貴d a??

• jolie0722 2009-4-29 20:43:34

回覆 #69 sunnyfatcake 的帖子

依家P記係義字街新勝藥房做緊PROMOTE呀

• 遊閒 2009-5-2 06:58:06

系母嬰用品
    Pampers尿片/輕鬆穿已到貨,手快有!

現貨...Pampers超薄、棉柔           MOP140/包

現貨出售:

Pampers 超溥、棉柔 M /L/XL碼

超薄 M碼 100片裝   棉柔 M碼  84片裝

超薄 L碼 84片裝   棉柔L碼  68片裝

輕鬆穿L/XL   42/34片裝    MOP106包

大家覺得抵嘛~~P有100片買嗎???

• kate423 2009-5-3 11:22:16

我個女e+用緊p記m碼...
    但我個工人同我講話e+ bb用緊..有時會甩d棉出黎痴住個pat pat...
    所以我都唸緊轉唔轉好...定係轉用p記ga超薄唔知會唔會好d..~唉~
    但係如果轉又唔知轉邊隻先好...
    有無媽咪可以比意見呢?thx~

• wingwing2 2009-5-4 21:16:15

回覆 #74 kate423 的帖子

我就覺得花王lo~~
    講真一定好過p記好多ga...
    再5係h記都好呀...