我的收藏
版主
申請
開區
申請

各位BB都用邊隻 "尿片"~已更新促銷產品地點

• 星之女 2009-5-16 23:28:44

妮飄尿片 一盒四包約$280

• yeye 2009-5-19 16:37:21

回覆 #4 cake_cake 的帖子

請問花王日牌大約咩價錢呢

• Dr.Slam 2009-5-20 14:51:17

回覆 #77 yeye 的帖子

花王日版每包173,只有新益國泰葯房有得賣,(我用緊,超正)
    花王台版係鏡湖對面的葯房有得賣,唔記得幾$,朋友送過,但唔好用

• jolie0722 2009-5-20 23:32:11

回覆 #78 Dr.Slam 的帖子

請問$173有几片呀?係咪L碼?我都想轉花王試下?

• Dr.Slam 2009-5-22 00:31:28

初生庄88片
    細碼   80片
    其他都係同價(更正,應為$172),但唔同片數
    我無留意大碼係幾多片,或者下次買開野幫你留意下.

• ahtick 2009-6-3 16:58:37

我bb用緊妮飄 .. 我覺得ok呀 ..

我而家就係濠江幼稚園 隔離哥間藥房買 ..

唔記得幾錢 .. 總之就唔過$70 ..  

• jolie0722 2009-6-17 15:14:26

我今日係泰豐買左2包XL綠色超薄尿片
    只售$260/2包,平時買一包就要$147
    好平呀...又有贈品送...抵

• 洪飛虎 2009-6-17 23:39:46

多謝各位的消息提供,好有用,因為我個b重有2個月左右出生啦,要買定啦^^

• jolie0722 2009-6-20 01:42:06

Pampers 新的姐姐的電話: 張小姐 62802285
    我前几日係鏡湖泰豐超市幫佢買,
    佢几有禮貌,比另外一個好好多,而且佢話多數做泰豐做
    有需要的媽咪,可以搵佢

• Biscuit 2009-6-21 07:17:14

原帖由 jolie0722 於 2009-6-20 01:42 發表
    Pampers 新的姐姐的電話: 張小姐 62802285
    我前几日係鏡湖泰豐超市幫佢買,
    佢几有禮貌,比另外一個好好多,而且佢話多數做泰豐做
    有需要的媽咪,可以搵佢 ...

搵姐姐買係唔係係會平過藥房買好多?

• jolie0722 2009-6-22 00:04:14

回覆 #85 Biscuit 的帖子

如果你只係買一包,搵藥房&姐姐買係無分別,
    但你每次買2包或以上,就會有優惠
    如:我剛買了2包XL綠色棉柔
    藥房:$147*2=$294
    姐姐PRMOT:$130*2=$260 &送好多旅行裝的洗頭水(約20小包)&水壺
    相對會平D,但你要專程問佢地依家係邊做PRMOT,地點成日變

• Biscuit 2009-6-24 20:20:31

原帖由 jolie0722 於 2009-6-22 00:04 發表
    如果你只係買一包,搵藥房&姐姐買係無分別,
    但你每次買2包或以上,就會有優惠
    如:我剛買了2包XL綠色棉柔
    藥房:$147*2=$294
    姐姐PRMOT:$130*2=$260 &送好多旅行裝的洗頭水(約20小包)&水壺
    相對會平D,但你要 ...

原來如此
    Thank you

• peng923 2009-8-1 14:20:04

回覆 #61 Vincent_Chon 的帖子

其實我想問啲尿片ge印花攞去邊度換野?我一直都唔知啲尿片厡來有印花喺度個喎,等我仲每用完一次都扔咗個包裝袋tim

• 小粒子 2009-8-1 15:17:08

一直用開P記,之後幫訂奶粉既媽咪訂開就訂埋尿片,價錢都平........

• 布甸小香菇 2009-8-3 10:05:40

Pampers 幫寶適