我的收藏
版主
申請
開區
申請

想問下邊間食上海野好D?

• annie97 2010-10-3 19:01:57

回覆 #135 黑貓 的帖子

邊度架.新開架?

• keigo 2010-10-23 00:11:39

老上海同456 兩間較好~

• kkaheii 2010-10-31 19:22:56

0.秀蘭小館 超好味....

• 莽民 2010-11-5 23:09:52

原帖由 kkaheii 於 2010-10-31 19:22 發表
    0.秀蘭小館 超好味....

秀蘭好靜架...

• 莽民 2010-11-7 15:58:20

原帖由 SmithMak 於 2010-11-6 23:28 發表

孩子較愛靜的環境用膳,正所謂「食不言、寢不語」。

好靜即係無乜客...

• maclong 2010-11-9 23:00:32

都唔同卡士.....

價錢又唔同...點評呀

456比較好d,有水準同比較arm數

• more69 2010-11-26 03:09:20

頂..5記得上黎插q間1x春..
    我前幾日睇到呢到咁高票數..諗住再試下啦..其實之前都食過..但n耐前

叫左醉豬手..咸到 淨番1半.
    酸辣湯.冇味.5酸5辣..難飲到真係 1碗都飲5落
    蒜子糖醋排骨(個名咁上下)..戈隻甜..差
    最嬲就叫左個腰果蝦仁..50幾蚊..超多油..仲有好多疆片係到..腰果竟然林ga lo!!唉

皮蛋豆腐..不過不失..但都係冇乜味

總括黎講..我真係5會再去..同級ge長城好過佢多多多聲!!!

• 水仙花 2010-12-7 22:25:24

嘩乜成枱垃圾咁

• 水仙花 2010-12-7 22:28:36

原帖由 SmithMak 於 2010-12-7 22:26 發表

為何不開胃?

你吾見的食物掉到一枱都係,吾係垃圾係乜

• more69 2010-12-8 01:18:27

比你地睇下有幾垃圾

• 晴媽 2010-12-8 16:03:21

其實一家春真係冇以前咁好食~~如果唔係住高士德~~又有兩個小朋友~~
    我會去長城~~不過我都好耐冇去長城~~唔知而家仲得唔得呢~~
    突然諗起好好笑~~
    早排去一家春食野~~
    叫個酸辣湯~~辣~但唔酸~~我同我家姐講~~你食前最好加d醋~~冇咩味~~
    結果酸辣湯要自己加醋先酸真係第一次食~~
    醉雞冇酒味~~連最愛食醉雞ga兩個小朋友都唔食~~
    而家諗起都覺得好笑~~

• 莽民 2010-12-8 20:15:13

回覆 #149 晴媽 的帖子

食完腰骨痛,嗰度啲位好迫,長城都係,坐得唔舒服,食得好辛苦...

• 魚腩 2010-12-11 02:03:54

上海嘢,不嬲少食

• salvia 2010-12-16 10:31:45

一家春d野  咸到咩咁  實屬冇下次之選﹗

• Switch~ 2010-12-16 11:53:54

上海野
    好味!