我的收藏
版主
申請
開區
申請

我好中意打保令

• siusun 2009-4-8 13:30:49

回覆 #29 (^o^)y 的帖子

你意思係想話倪震
    冇料又醜樣
    有一個傻老婆
    又誠實有正義感呀:cannothelp:

• (^o^)y 2009-4-8 13:56:57

回覆 #31 siusun 的帖子

倪震無料又唔係當年咁靚仔就係人都知啦
    周小姐嫁佢有幾多人話佢醒定傻亦都唔洗再盤算啦
    我只係話你同佢一樣成日講大話姐:cannothelp:

• siusun 2009-4-8 14:06:00

回覆 #32 (^o^)y 的帖子

我幾時講過大話:09082:
    而且我都重未呃你

• (^o^)y 2009-4-8 15:23:15

回覆 #33 siusun 的帖子

第一. 你話你係亞叔
    一開始便是謊

• siusun 2009-4-8 15:51:05

回覆 #34 (^o^)y 的帖子

阿叔一定係講年齡ge咩
    可以係輩份,又可以係心態ga嘛
    有冇第二呀, 第我逐點反駁你先

• (^o^)y 2009-4-8 16:02:22

回覆 #35 siusun 的帖子

第二. 我未聽過你地公司BLOCK MSN而且呢個大話太假

• siusun 2009-4-8 16:13:02

回覆 #36 (^o^)y 的帖子

block msn 同上網係兩回事呢喎
    我可以上網唔代表公司唔禁止進行其他程式ga嘛:cannothelp:
    第三又係咩呀

• (^o^)y 2009-4-8 16:15:30

回覆 #37 siusun 的帖子

如果狀熊係:在線. 即係開左MSN. 你識唔識架

• siusun 2009-4-8 16:20:14

回覆 #38 (^o^)y 的帖子

咁我 dl 咗9.0, 但係run唔到吖嘛

• (^o^)y 2009-4-8 16:23:23

回覆 #39 siusun 的帖子

係開左個MSN先會在線架.
    算啦
    :cannothelp: 講乜都有得拗. 你咁中意同我拗.

身痕A

• Purplegirl 2009-4-8 16:28:10

回覆 #21 (^o^)y 的帖子

好丫,一齊去~
    上年11月個試衰左...
    而家5月尾又要考試喇....~~
    失敗乃成功之亞媽~
    你打保齡係咪好叻o架?

• (^o^)y 2009-4-8 16:30:10

回覆 #41 Purplegirl 的帖子

我識鬼咩. 你睇我POST哥D分數就知差啦
    你考好試先一齊去啦

• siusun 2009-4-8 16:37:51

回覆 #40 (^o^)y 的帖子