我的收藏
版主
申請
開區
申請

韓國野邊間好?

• meng2008 2010-3-4 07:23:12

漢城~~~以前番學好多時都去個度食"..又有位泊車...

• manman623 2010-3-4 07:30:38

琴日食過漢宮任食都唔錯...........
    係乙水仔漁村行後小小.............
    中葡小學後面............
    都好多野簡...........138 蚊一位

• NaNaki 2010-3-4 23:48:41

宮囉,不過依家摺左羅

• carling718 2010-3-18 15:27:26

宮的位置開返一間叫金剛山,一樣係韓國料理..
    但落order要用英文的.
    昨天我和姐姐去呢間食中午..分別叫左個炸醬面($35)和烤牛肉鍋飯($35)..
    以食韓國料理來說是平價了..
    戈個唔知係經理定老細..好好人架..
    見我和姐姐好似係互相share黎食,就好主動咁問我地要唔要small bowl..
    見我用金屬筷子夾唔起d炸醬面,又好主動咁叫佢d伙記拿對粗身的筷子給我們..我覺得以佢的服務態度.真係好用心..:shine:
    講真句..埋單先$70..以其他舖頭來說都會懶得去服務你啦...
    所以值得一推...有機會會試埋晚飯....

• ninque 2010-3-22 18:54:06

宮唔錯既 . 但我覺得如果去個.. 食吓的韓國傳統料理..會好過食燒烤
    首爾..lunch set唔錯 .. 味道幾正宗
    李家以前正好多..而家都好食既..但貴左好多
    所以夜晚食燒烤既話.. 會去阿里郎多囉...價錢啱數..好食.又幾有禮貌
    東大門都可以  但我覺得阿里郎好食的

• carling718 2010-3-23 09:55:03

首爾唔會好貴嗎?佢個set lunch是如何的?

• clairesy 2010-4-7 11:22:44

宮係邊家??有冇地址啊?? thx so much~

• ivan628 2010-4-8 14:07:55

明家都話好食,究竟覺得好食既定義係價錢抵定係真係好食呀?

• MSAR 2010-4-8 17:08:34

回覆 #22 spider 的帖子

請問有無人知邊到係大元?

• 土井津仁 2010-4-14 02:50:38

漢城食套價錢ok....但d前菜和食物味道吾夠正宗,特別係d泡菜,超難食,而且仲要係食完冇得再添加......
    李家d泡菜和食物就正宗得多~而且d前菜仲可以無限添加.....坐位又夠大...

• D.I.Y.兵團 2010-5-1 15:14:24

營業時間??

• loiieng 2010-5-3 03:21:03

食過無數次,好多間...
    首爾,唔知叫唔叫正宗,因為我唔係韓國人,唔識分..
    但總括係..the best!!!

• wilsonv 2010-5-9 10:25:54

新口岸漢城燒烤 味道正宗 價錢合理 一家大細去最適合(係森巴壽司隔進)

• Theo 2010-5-11 12:36:30

首爾!好味
    不過真係貴o左

• Thiery 2010-6-5 22:53:22

回覆 #89 Theo 的帖子

唔係貴, 係超貴, 二個食成千銀