我的收藏
版主
申請
開區
申請

婚禮詳盡計劃書 由準備到BD當日 所有細節(原創)

• Time-killer 2009-4-16 10:00:02

nemo真係好詳細,多謝你的分享,祝你新婚快樂

• Makimai 2009-4-16 10:02:25

好詳盡, thank you 呀

• Moon~ 2009-4-16 10:02:48

點解可以咁詳細!!好西利呀你!!

其實我出年先MARRY.
    但係家下開始煩擺酒個PART~因間我仲加埋行教堂~~
    所以~仲多野諗呀~~

• KLKJ 2009-4-16 11:31:31

非常多謝你的分享,睇完之後好多野都清晰好多喇...THX!!!

• FatNow64 2009-4-16 11:42:16

我想問去女家和返男家既路線係咪唔可以係經天橋底同隧道GA??

• tingting 2009-4-16 11:44:35

感謝樓主無私既分享...

• happybuy2008 2009-4-16 12:41:53

太好了,呢個世界仲有咁偉大ge人,花了三日,佩服~~:s142: :s142: :s142:

• nemo 2009-4-16 13:16:13

原帖由 FatNow64 於 2009-4-16 11:42 發表
    我想問去女家和返男家既路線係咪唔可以係經天橋底同隧道GA??

根本就冇呢個習俗..只不過係D人多魚諗出黎:cannothelp:
    又話唔過得天橋底.隧道...見到對面有其他花車經過時,要起身坐底:cannothelp:

唉....如果你無所謂可以唔跟...

唔做好似唔係咁好...你咪做囉

做唔做都冇咩所謂,睇返你自己在唔在意囉

家陣澳門咁多天橋..你點避呀

• FatNow64 2009-4-16 14:13:18

係LU~~~唔該曬樓主

• wusmm 2009-4-16 15:07:59

good, 多謝樓主, 好清晰......感謝

• st.art 2009-4-17 01:11:01

:s142: :s142: :s142:

• 傻野 2009-4-17 04:42:34

GGDDD~~~~~~~~~~

• tester 2009-4-17 11:40:04

好有用的文章!

有個問題想請教一下
    你o個時係去邊間bank 加大張credit card limit? 使唔使入錢去o個個account 先? thanks!

• nemo 2009-4-17 12:12:15

原帖由 tester 於 2009-4-17 11:40 發表
    好有用的文章!

有個問題想請教一下
    你o個時係去邊間bank 加大張credit card limit? 使唔使入錢去o個個account 先? thanks!

個時我去成興....

要唔要入錢落去個a/c到..就視乎間銀行同你既關係囉
    入都唔會入好多..1~2萬左右就得
    以我計...本身10,000既..之後佢叫我入d錢落去先(因為咁會易批,我就入左20,000蚊落去)
    之後批左7萬我囉

我去過bcm....佢話叫我入落去先..但唔會加大....我咪即時x佢囉

• kusuki 2009-4-17 14:44:35