我的收藏
版主
申請
開區
申請

我不會支持與"法輪功"有關的議員參選!!

• lora 2009-4-19 22:01:09

法輪功?太邪門了﹗有人大概覺得從正面抗爭無濟於事,而想借助法輪大法而有一番作為吧?

• 洪王男 2009-4-20 13:44:42

法輪功係乜嘢料﹐路人皆知!

• 虎鶴雙行 2009-4-20 17:14:45

咁樣料,點解有人支持?

• 吶喊 2009-4-20 21:45:17

• dk1855 2009-4-20 23:57:11

妖言惑眾的神棍都有人信,真可悲

• 死亡雞眼 2009-4-22 20:24:17

原帖由 dk1855 於 2009-4-20 23:57 發表

可能係長毛教佢地信...

• 洪王男 2009-4-25 10:06:27

原帖由 dk1855 於 2009-4-20 23:57 發表

頭上有民主光環﹐政治小販搖身一變升格為神﹐請勿質疑!

• 死亡雞眼 2009-4-26 12:38:24

原帖由 洪王男 於 2009-4-25 10:06 發表

頭上有民主光環﹐政治小販搖身一變升格為神﹐請勿質疑!

吾通d選票係法輪功...造票..

• 死亡雞眼 2009-4-26 12:38:41

得永生仲好過500蚊

• 長弓-cici 2009-4-26 16:15:59

你哋有無親自參加過法輪功呢?如果無,你憑咩認定法輪功係邪教?就因為中央大力宣傳?
    事件背後,有好多不為人知既事實,睇嘢唔好單方面睇,中央講咩就係咩,關於練法輪功唔使睇醫生,哩個根本係比人屈,法輪功無講過哩樣嘢!仲有超多嘢比人屈,不過我驚講左會比人拉。
    上面有幾個人既分析唔錯,亦道出左事實既真相,不過細節都係唔好講比較好。

• 長弓-cici 2009-4-26 16:20:57

舉個例子,有某組織想“死亡雞眼”以強姦罪入獄,真係話都無咁易啊~~~

• 死亡雞眼 2009-4-26 20:40:27

原帖由 長弓-cici 於 2009-4-26 16:15 發表
    你哋有無親自參加過法輪功呢?如果無,你憑咩認定法輪功係邪教?就因為中央大力宣傳?
    事件背後,有好多不為人知既事實,睇嘢唔好單方面睇,中央講咩就係咩,關於練法輪功唔使睇醫生,哩個根本係比人屈,法輪功無講過哩樣嘢!仲有超多嘢比 ...

閣下只不過不懂裝懂吧, 知道內幕不敢說?? 搞笑 就算廿三條生效 都有言論自由 只不過閣下在吹水吧, 至少中共有證據 而你也只不過是一個什么都不知 只選擇依著民主情愿麻目相信法輪功吧 出到你d咁ge人 再一次證明 民主真係令世人麻目灑

• 死亡雞眼 2009-4-29 13:29:43

原帖由 虎鶴雙行 於 2009-4-20 17:14 發表
    咁樣料,點解有人支持?

,要問下昌哥佢地啦

• puie523 2009-4-30 19:39:59

做政客咁蠢既?

• 蓮井 2009-4-30 19:43:16

竟然支持法輪功,簡直係玩火自焚.