我的收藏
版主
申請
開區
申請

我的分享 之 球衣和球鞋 !!不斷會更新 !!

• 水玉ribbon 2009-4-22 08:46:59

係澳門真係少左D  !!
    好似自己自娛咁 !!
    鞋皇  你D 鞋係唔係已經開左架LA !!
    有冇D 係未開架 !!

• 鞋皇 2009-4-22 08:47:19

你d鞋都係儲唔著o架???

• 水玉ribbon 2009-4-22 08:50:33

原帖由 鞋皇 於 2009-4-22 08:47 發表
    你d鞋都係儲唔著o架???

因為而家都開始比較BUSY !!
    SO 都冇開鞋 !!
    其實都有成1年半冇咩點開新鞋著架LA !!
    基本而家D 鞋係草的居多 !!
    不過而家已經將一D 唔係咁鐘意的鞋已經開始出售LA !!
    草返D 自已喜歡的球星D 鞋  !!

• 鞋皇 2009-4-22 08:59:05

我差唔多都開晒o黎著,因為我日日都係著波鞋返工,只有一對aj v laser未捨得開o黎著!!!

• 水玉ribbon 2009-4-22 09:13:53

原帖由 鞋皇 於 2009-4-22 08:59 發表
    我差唔多都開晒o黎著,因為我日日都係著波鞋返工,只有一對aj v laser未捨得開o黎著!!!

因為我真係好少著其他 鞋 !!
    開左都冇用 !!
    籃球鞋我而家都開左兩對JE  !!
    只有KOBE 1 和 AJ 11 黑白  !!
    而家已經冇動力再買波衫 !
    除左KOBE 同 某D AJ 鞋 !!
    因為NIKE 係咁RETRO !
    攪到唔想買  !!
    而家專心買JERSEY  !!
    不過D JERSEY 好貴  !!好難買 !!

• 鞋皇 2009-4-22 10:02:01

AJ 11黑白我都好後悔當時冇買,上次RETRO我買O左黑紅.......
    JERSEY我得幾件,都係夏天O既時候著!!!!

• 水玉ribbon 2009-4-22 10:57:10

原帖由 鞋皇 於 2009-4-22 10:02 發表
    AJ 11黑白我都好後悔當時冇買,上次RETRO我買O左黑紅.......
    JERSEY我得幾件,都係夏天O既時候著!!!!

不過我對黑白AJ 11 已經甩甩咁  !!
    上次出果SET 11/12 又冇買 !!
    而家都想買返 !!
    但個價又貴  !!
    我最後悔係買左對AJ 4 PURES !!
    因為買左AJ 4 PURES 果時剛好又出左對AJ 黑白紅果對 !!
    我個FD 果時已經叫我買 !!]
    都係899  !!
    可惜果時冇咩錢 !!買對AJ 4 PURES 果時就冇買黑白紅果對 !!
    而家勁後悔  !!

• 鞋皇 2009-4-22 14:35:23

個對AJ4白黑紅,我都好後悔賣O左俾人!!

• 水玉ribbon 2009-4-22 15:09:40

而家對AJ 4 黑白紅價位又天價咁 !!唉
    鞋皇  !!
    請收PM !!

• wenne 2009-4-22 17:54:43

原帖由 水玉ribbon 於 2009-4-22 15:09 發表
    而家對AJ 4 黑白紅價位又天價咁 !!唉
    鞋皇  !!
    請收PM !!

師兄知唔知e+ hk nike basketball 仲有冇cdp 4同19 ar?

• 水玉ribbon 2009-4-22 21:42:23

原帖由 wenne 於 2009-4-22 17:54 發表

師兄知唔知e+ hk nike basketball 仲有冇cdp 4同19 ar?

真係唔知喎  !!
    星期日我會去香港  !!
    到時幫你睇下呢  !!
    希望星期日返澳門果時開開心心買到今次要買到d 野呢 !!

• wenne 2009-4-22 22:36:26

回覆 #26 水玉ribbon 的帖子

好ar..唔該曬
    諗住買d 咩鞋ar
    返黎記得分享wor~!~

• 水玉ribbon 2009-4-23 08:52:36

原帖由 wenne 於 2009-4-22 22:36 發表
    好ar..唔該曬
    諗住買d 咩鞋ar
    返黎記得分享wor~!~

其實鞋都係一對 !!
    反而jersey 係我期待d  !

• ◎牛腩米◎ 2009-4-23 10:57:52

• 水玉ribbon 2009-4-23 15:48:48

原帖由 ◎牛腩米◎ 於 2009-4-23 10:57 發表

很鐘鐘意你對AJ 1 OLD LOVE NEW LOVE !!
    很正  !!!