我的收藏
版主
申請
開區
申請

我的分享 之 球衣和球鞋 !!不斷會更新 !!

• wenne 2009-4-23 17:48:17

原帖由 水玉ribbon 於 2009-4-23 08:52 發表

其實鞋都係一對 !!
    反而jersey 係我期待d  !

jersey今日都join 左hk discuss個公牛團購
    不知買唔買到件靚價wallace

• 水玉ribbon 2009-4-23 18:30:06

原帖由 wenne 於 2009-4-23 17:48 發表

jersey今日都join 左hk discuss個公牛團購
    不知買唔買到件靚價wallace

恕我講句唔好聽  !!
    點解要join 埋曬呢d 平價團呢  !!
    我咁講唔係有意思 !!希望唔好誤會
    如果要買 !!點解唔買d 鐘意的球星呢 !!
    jersey 又唔係經常著 !!
    我覺得買一定要買自己d 球星  !!
    我以前又好似咁的心態   !!
    見到人買平我又買平   !!
    結果買埋曬好多冇用野  !!
    攪到而家好多鞋都放返出去  !!
    so我而家只係買aj 同kobe 的東西  !!
    不喜勿x  !!!thx

• wenne 2009-4-23 19:20:35

原帖由 水玉ribbon 於 2009-4-23 18:30 發表

恕我講句唔好聽  !!
    點解要join 埋曬呢d 平價團呢  !!
    我咁講唔係有意思 !!希望唔好誤會
    如果要買 !!點解唔買d 鐘意的球星呢 !!
    jersey 又唔係經常著 !!
    我覺得買一定要買自己d 球星  !!
    我以前又好似咁的心態   !! ...

oh...我明白!   你都有你既道理ar
    我份人衰在好貪心ar...
    基本上好波哥d我都中意...
    我就最多草penny同jordan d野
    我都想搵返佢兩個d jersey...
    但係太貴同好難搵到
    同埋呢d團可以買到d澳門搵唔到既球星tee ar

• 水玉ribbon 2009-4-27 09:29:10

KOBE !
    KOBE !
    KOBE !

• 水玉ribbon 2009-4-27 09:37:36

原帖由 wenne 於 2009-4-23 19:20 發表

oh...我明白!   你都有你既道理ar
    我份人衰在好貪心ar...
    基本上好波哥d我都中意...
    我就最多草penny同jordan d野
    我都想搵返佢兩個d jersey...
    但係太貴同好難搵到
    同埋呢d團可以買到d澳門搵唔到既球星tee ar ...

今次香港之行總算不錯  !!
    遺憾的拿不到AJ JERSEY 回馬交  !!
    希望下次可以呢 !!
    下次再分享在香港買左什麼回來  !!!

• wenne 2009-4-27 23:49:10

靚!!kobe!!
    舊年有冇去睇波?

• 水玉ribbon 2009-4-28 07:36:34

原帖由 wenne 於 2009-4-27 23:49 發表
    靚!!kobe!!
    舊年有冇去睇波?

當然有呢  !
    人生第一次見到KOBE 果時真的很感動 !!
    而佢的防守最令我驚訝 !!!
    只可以用蛇來形容 !!
    希望可以去一次LA 到湖人隊  !!
    下一次會同大家分KOBE AWAY 的AU !!!

• ◎牛腩米◎ 2009-4-29 11:50:46

• ◎牛腩米◎ 2009-4-29 11:53:19

:cannothelp:

• 水玉ribbon 2009-4-29 18:08:00

原帖由 ◎牛腩米◎ 於 2009-4-29 11:50 發表

見到你D 波衫咁型 !!
    今晚我都要示威 下先 !!!
    HAHA  !!

• 水玉ribbon 2009-4-29 18:09:32

原帖由 ◎牛腩米◎ 於 2009-4-29 11:53 發表
    :cannothelp:

強人喎 !!
    呢對 AJ 5我都有  !!HAHA
    AJ 11/12 IS GOOD  !!
    I HAVE AJ 12 ONLY !!
    BECAUSE I DO NOT LIKE AJ 11 COLOR !!

• chikeng 2009-4-30 08:57:59

◎牛腩米◎ ..你對11同12有冇著出街...

• 水玉ribbon 2009-4-30 16:01:44

原帖由 ◎牛腩米◎ 於 2009-4-29 11:50 發表

示威1 !!!!!!HAHA 講笑JE

• wenne 2009-4-30 22:06:20

我都分享下先!!

• ◎牛腩米◎ 2009-5-1 06:24:58

11有,12就快:cannothelp: