我的收藏
版主
申請
開區
申請

我的分享 之 球衣和球鞋 !!不斷會更新 !!

• 鞋皇 2009-7-9 01:18:33

如果有us11,我會考慮.......

• 水玉ribbon 2009-7-9 02:10:39

原帖由 鞋皇 於 2009-7-9 01:18 發表
    如果有us11,我會考慮.......

如果你要 !! 我睇吓有冇呢 ..
    我睇吓個fd 仲有冇
    不過因為冇咩size 我而家都答唔到你架
    你有冇msn 講吓
    sinchikin2@hotmail.com

• BlackGang213 2009-7-9 11:15:46

pm左你

• 水玉ribbon 2009-7-9 11:25:16

原帖由 BlackGang213 於 2009-7-9 11:15 發表
    pm左你

你都鐘意KOBE 嗎  !!
    我係超級KOBE 迷..
    不過呢年已經少買鞋.集中草波衫
    不過呢對KOBE 4 係我今年內唯一一對肯貴過1千元又肯買的鞋 !
    呢對真係正架...實物仲正  !

• BlackGang213 2009-7-10 00:44:53

原帖由 水玉ribbon 於 2009-7-9 11:25 發表

你都鐘意KOBE 嗎  !!
    我係超級KOBE 迷..
    不過呢年已經少買鞋.集中草波衫
    不過呢對KOBE 4 係我今年內唯一一對肯貴過1千元又肯買的鞋 !
    呢對真係正架...實物仲正  ! ...

其實我唔係 kobe 迷. 但係因為之前已錯過很多次買 kobe iv 的機會, 而且是價錢合理的都沒有買. 所以見到你的kobe iv 就算破產都要買 !!!

我是鞋迷就真 !!! 無論 nike, addidas, fila, reebok 既鞋. 見到喜歡又有我 size 就會買. 多數都影左相留念再放出去.

• 水玉ribbon 2009-7-10 10:42:12

原帖由 BlackGang213 於 2009-7-10 00:44 發表

其實我唔係 kobe 迷. 但係因為之前已錯過很多次買 kobe iv 的機會, 而且是價錢合理的都沒有買. 所以見到你的kobe iv 就算破產都要買 !!!

我是鞋迷就真 !!! 無論 nike, addidas, fila, reebok 既鞋. 見到喜歡又有 ...

你咁都得..你放出去有冇錢搵到 AR  !!
    正因為我知道KOBE 4 係咁出新色..
    SO 我故意等到今個FINAL 完左才決定買邊對KOBE 的COLOR  !!
    而家買到自己LIKE 的COLOR 真係開心 !1

• BlackGang213 2009-7-10 11:00:18

原帖由 水玉ribbon 於 2009-7-10 10:42 發表

你咁都得..你放出去有冇錢搵到 AR  !!
    正因為我知道KOBE 4 係咁出新色..
    SO 我故意等到今個FINAL 完左才決定買邊對KOBE 的COLOR  !!
    而家買到自己LIKE 的COLOR 真係開心 !1 ...

你只買過一對 kobe ??

• 水玉ribbon 2009-7-10 11:02:53

原帖由 BlackGang213 於 2009-7-10 11:00 發表

你只買過一對 kobe ??

其實我上年年尾果時買左一對..但係立即放左LA..
    到而家先係第二對LO  !!

• 鞋皇 2009-7-26 01:15:20

kobe 4奧運金牌版今日見到澳門有貨返呢!!!

• 水玉ribbon 2009-7-27 23:47:45

原帖由 鞋皇 於 2009-7-26 01:15 發表
    kobe 4奧運金牌版今日見到澳門有貨返呢!!!

今日我去到澳門D NIKE 店都冇  !! 係唔係賣曬呢 !!
    今朝我去完香港都只係允記有  !!
    早買貴左咁多 !!
    仲諗住呢對唔會出添  !!
    下次要聰明D !!!

• 鞋皇 2009-7-28 01:27:54

只有威記多倫多有貨呢!!!

• 水玉ribbon 2009-7-28 11:18:55

原帖由 鞋皇 於 2009-7-28 01:27 發表
    只有威記多倫多有貨呢!!!

咁威記果度肯定係少貨添  !!

• BlackGang213 2009-8-4 23:31:36

明天去威記睇下先, 今日行左苛蘭園... 見到有 AJF4 白紅, 但始終覺得 AJ4 RETRO 型好多. 所以冇買到. 反而對 HYPERIZE 白黑就有小小興趣. 因為入左對 HYPERDUNK 湖人主場版. 所以想買埋 HYPERIZE 一起影張相留念. 兩者都是 HYPER 系列..

• 鞋皇 2009-8-4 23:55:37

隔咁耐先去睇,應該賣晒,祝你好運!!!!!

• BlackGang213 2009-8-5 15:32:04

原帖由 鞋皇 於 2009-8-4 23:55 發表
    隔咁耐先去睇,應該賣晒,祝你好運!!!!!

懶得去... 今日都係去左苛蘭園.. 又係得個睇字...

聽聞8月會出 ajiii 白藍. 唔知澳門又會唔會有得買呢 !