我的收藏
版主
申請
開區
申請

Suzuki Cappuccino

• 客棧小四 2012-3-21 15:35:57

而家靚仔個D最小都用咗十萬以上去整!

• 咖啡仔 2012-3-27 13:47:53

samsam0714 發表於 2012-3-18 18:11
    你有8 萬, 但都冇人賣比你......呢部好似變了橙色....成日係狗埸哥邊出現......... ...

呢部仲係車行不面未整過 @@" ... 橙色哥部係第二部來的... =]

• 咖啡仔 2012-3-27 13:50:05

客棧小四 發表於 2012-3-21 15:35
    而家靚仔個D最小都用咗十萬以上去整!

十分認同!!

• samsam0714 2012-3-27 15:56:55

咖啡仔 發表於 2012-3-27 13:47
    呢部仲係車行不面未整過 @@" ... 橙色哥部係第二部來的... =]

哥時呢部粉紅色我都有去試車........但可以我大大份, 坐入去好辛苦呢~"~一山門夾住左隻右手= . =
    你部女神cap 我成日泊下環街市都見到.....好正呢.....如花話你放左超多錢落去........呢d 車真係好正

• 咖啡仔 2012-3-28 12:10:49

samsam0714 發表於 2012-3-27 15:56
    哥時呢部粉紅色我都有去試車........但可以我大大份, 坐入去好辛苦呢~"~一山門夾住左隻右手= . =
    你部女 ...

thx =] ... 但呢d車買左返黎...唔捨得放返出去的話...你會後悔...

• samsam0714 2012-3-28 13:27:30

但呢部車感覺比我真係好辛苦 - - 但渣車ge 時候好似坐係地下今, 呢種感覺好得.........而家有冇白色賣緊wo

• whyyouaresoon9 2012-5-1 09:28:27

666666 發表於 2009-4-28 10:46
    聽聞快過FD2禾

夜晚發夢時? 定塞車ZIP到車那時以為自己快過人地 @@~ ?

• whyyouaresoon9 2012-5-1 09:33:27

客棧小四 發表於 2012-3-16 22:48
    而家想搵部精神嘅Cappuccino最少都要八萬以上~

嗯, 我寧願用個D錢比首期供架0年既17萬5 golf TSI勒~

• ~心冷~ 2012-8-10 11:50:31

咖啡仔 發表於 2012-3-28 12:10
    thx =] ... 但呢d車買左返黎...唔捨得放返出去的話...你會後悔...

其實你架車有無念過賣???

• 咖啡仔 2012-8-14 12:10:39

唔賣架...sorry...