我的收藏
版主
申請
開區
申請
崇囝囝
加入日期:2008-7-25
流動積分:54
查看 1287 回覆 10
按讚 0 按彈 0

請問係邊間美容院做暗瘡護理比較好?

• 我e+有睇緊中醫...不過中醫只是調理裏面...
    對暗瘡皮膚的護理問中醫他也沒多大意見...
    我諗我都算中度嚴重個隻掛...
    印都幾多下'而且都有繼續生緊'粉刺多~~黑頭不太多,,,
    我唔係幾識打理皮膚'~又唔知邊間美容院好~

所以想問下各位sis有無邊間暗瘡facial做得唔錯架?
    但我唔想做個種會做到成塊臉紅卜卜個種 ~
    麻煩推薦下啦各位~~

0 0
  • baby822 2009-4-28 22:30:59

我之前同你有同樣問題...
    又敏感, 出好多粉刺, 又有印...
    之後我朋友介紹左去佢個間度做...
    有一個美容師, 佢真係好有心機幫我做, 又關心我...
    我而家已經差唔多好返晒
    你可以試下搵佢..
    想要佢contact, 你覆返我...

• 崇囝囝 2009-4-28 22:59:03

我可以問下佢係邊區同埋收費係點計算呢/口\'
    會唔會做完塊臉紅好多日呢

我d暗瘡都幾多下...好多都係有膿個D.....
    而且成日生向同一個位置...

• chinneaoieong 2009-4-29 00:14:01

你可以試下去我個度做, 都好ok

• jupiterwan 2009-4-29 00:14:05

我哥到做暗瘡都好好架,系交通部附近
    我見d fd做完都好左好多,
    我見有個客個女做,哥時青春期,生左好多暗瘡,家陣都做到白靚晒.

• jupiterwan 2009-4-29 00:16:43

原帖由 chinneaoieong 於 2009-4-29 00:14 發表
    哦, 我比佢個電話你, 你直接打去問就得架啦...
    因為佢會睇下你洗唔洗幫你針清...
    不過我比佢幫我針清, 都唔會紅好耐..
    一晚咁多啦...

我pm 你, 比個電話你呀, 你話baby 介紹, 佢會比個平d 價錢你... ...

咩系針清??即系用針去清??

• chinneaoieong 2009-4-29 00:19:13

回覆 #6 jupiterwan 的帖子

因為有時你會有d 膿頭仔, 佢會幫你整佢出黎, d 發炎會快d 好

• moncheri 2009-4-29 02:15:41

我以前塊面簡直火山爆發,不過而家好番晒啦.我PM給你,你自己同佢聯絡.

• yoiwong 2009-4-29 05:10:20

健康營養代餐
    健康地減肥是很重要的
    本人也利用緊健康營養代餐
    減肥,還有去改善返身體的健康.
    健康既身體比任何事都重要
    而且價錢相宜的減重方法(我自己也在減重中...一齊努力吧!)
    其實肥胖主要成因係卡路里吸收比身體需要多,平均3500卡就會成為1磅
    所以減肥要注意卡路里吸收同消耗, 要切記低熱量、均衡營養飲食、
    再配合規律運動, 先至會成功又唔肥返
    千萬不要節食, 因為節食會令身體的細胞變得虛弱,
    新陳代謝自然會慢, 從而阻礙卡路里的消耗,
    當然, 油膩高糖高脂的食物應該減少
    仲有一樣野要注意
    就係要知道一個容易跟同埋可以保持住既方法
    重點要吸收到足夠蛋白質去建立瘦肌肉組織
    同提高新陣代謝既方法
    即係提高你身體燃燒卡路里既能力
    最後要健康減肥
    好多人會諗住慢慢減就係叫健康減肥
    但其實一個真正既健康減肥
    應該係減肥之餘可以改善埋你身體既小毛病
    例如便秘, 容易感冒, 腸胃敏感, 經期不定, 等等等等
    而且代餐營養已有:
    五錢燕窩的優質蛋白,兩份疏果的纖維,一份生果的抗氧化,
    一塊牛扒的鐵質,半杯鮮奶的鈣質
    已經是一整日的基本營養攝取量!
    一份營養早餐,準備時間祇需三分鐘,最多祇需 $13 一餐
    如果你認真的減重請聯絡我!一定可以幫你得到最滿意的效果!
    http://www.yourhealthyshape.com/powerotto

• bidbid_123 2010-9-4 01:01:00

有咩好介紹ar?可唔可以pm俾我~

• origins 2010-9-5 11:25:50

我覺得做暗瘡係培正入面有間綠葉療膚ok架,佢同香港果間jacquline係同一個集團,最主要佢地唔用針清lor

重要聲明:本網站討論區內容是以即時上載留言的方式運作,澳門流動社區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,應自行判斷內容之真實性。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。澳門流動社區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。並遵守特區政府個人資料保護辦公室所公佈的「在互聯網上發佈個人資料的注意事項」.切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的內容,敬請自律。

小黑屋| Archiver| 澳門流動社區 CyberCTM.com