我的收藏
版主
申請
開區
申請

你地一日全日會著幾多件衫?價錢大約預幾多?(更新第5頁)

• MartinLeong 2009-5-5 18:16:49

回覆 #11 malooku 的帖子

咁抵~~還衫我覺得不是問題...

• sandra218 2009-5-5 19:43:53

我得4套衫炸.(包掛一套)

• kkl616 2009-5-5 20:06:30

回覆 #11 malooku 的帖子

請問係唔係第二日即還呀?澳門好多都係第2日要還...
    咁好倦...擺完酒第2日仲要過香港
    不過我都聽朋友講, 香港d衫係多款...靚d...咁多唔知點羅番黎同帶番過去

• wedding 2009-5-5 21:58:54

我都諗住四件~~唔使換得咁密丫嘛!!

• MartinLeong 2009-5-5 21:59:18

我其實諗住4套連掛,我驚租太多,d衫亮相唔係太耐,我想租掛後,一般租幾錢架??

• MartinLeong 2009-5-5 22:12:04

回覆 #8 st.art 的帖子

你個時係wedding 租左几多件三呀~用左几多錢呀~?

• 六六66 2009-5-6 01:20:03

wedding好似...租2件2799...3件3299....4件4299...5件4799....

• jimsan 2009-5-6 10:05:38

回覆 #20 MartinLeong 的帖子

掛后頭掛98XX
    著過29XX

• st.art 2009-5-6 11:37:19

回覆 #21 MartinLeong 的帖子

我係用5件4799個plan, 然後加800多一件五福掛, 再加800長拖尾~一共係六件~

• malooku 2009-5-6 11:55:30

回覆 #12 st.art 的帖子

係呀,羅衫、還衫係煩少少,不過香港 d 款靚好多,
    同埋我打算罷完酒就去旅行,多數都係過香港坐機,
    所以咪可以順便還埋衫羅!
    同埋佢可以比你 +500 就可以租 5 日,你可以考慮下!

• st.art 2009-5-6 13:14:20

回覆 #25 malooku 的帖子

啊~~原來有5日咁好ga~~早知我都去睇下la~~
    因為我好怕搞完個婚禮又要第二日即刻過香港, 真係好辛苦~
    咁其實我都book 左香港蒙羅麗莎8月影相~
    到時去問下先~
    咁我想問下加500蚊, 係每件衫定係全部加埋加500呀?

• malooku 2009-5-6 16:14:33

回覆 #18 kkl616 的帖子

一本係租三日,如果你加 HK$500 就可以租 5 日,
    同埋係香港租平點,佢會配埋頭、手飾比你,
    一套有齊晒,吾洗你自己再去搵!
    如果租 6 套衫就係三袋羅,好易拎架炸!

• malooku 2009-5-6 16:15:48

回覆 #26 st.art 的帖子

梗係全部加埋啦!
    你八月影呀,我七月影,你揀左邊個化妝師同攝影師呀?

• MartinLeong 2009-5-6 18:28:57

回覆 #24 st.art 的帖子

咁聽落wedding d 掛真係join package 先抵喎....
    咁都唔知係邊度租好,心大心細....

• kkl616 2009-5-6 20:13:44

回覆 #27 malooku 的帖子

咁香港邊間d衫靚d, 新d, 多款d呀?
    靜係得monalisa jar?
    我想睇多2, 3間