我的收藏
版主
申請
開區
申請

值得推介~亞太麗緻婚紗

• kellyor 2009-8-1 13:57:36

我尋日好似見到你地講緊呢間野o係澳門廣場擺展喎!

• linglingchu 2009-8-1 21:42:27

準備去台北影婚紗相既姊妹要注意啦,有d野我覺得係一定要帶既...首先:女仔要帶既野有拖鞋(因為要澗水), 高踭鞋(因為著短裙會影到腳), nu bra (因為托得個型勁d), 毛巾(玩完水可以抹乾用), 出外影帶多套底底(玩到濕哂都有得換), 我去影海邊時, 見有其它人著泳衣影添, 當正自已係 model 咁比人影,仲要帶埋防走光褲(以防大動作會走光), 如果有心愛的道具都可以帶去, 如介指..公仔等.....(但記得小心d保管)。  而男仔就簡單d, 要帶黑色皮鞋, 黑色襪同白色襪, 白色禮服裇衫, 拖鞋, 自備多一套便服,...同埋最緊要帶多d錢(加相同shopping時候用),...he he

• Socialworker 2009-8-2 00:02:17

回覆 #17 linglingchu 的帖子

感謝! 我會記低佢呀...haha~
    e...咁你係澳門又join左邊間呀?

• 小豬心 2009-8-2 15:47:07

今天我去了澳門廣場,個度又係宣傳亞太麗緻婚紗,但係佢間公司又叫坎城,咁係咪同一間呀??

• linglingchu 2009-8-2 20:24:31

係咩~佢地黎左做宣傳呀? 知唔知做到幾時呀? 坎城???未見過呢個字喎, 唔通係地方名??? or 分店???

• linglingchu 2009-8-2 20:44:01

回覆 #18 Socialworker 的帖子

原帖由 Socialworker 於 2009-8-2 00:02 發表
    感謝! 我會記低佢呀...haha~
    e...咁你係澳門又join左邊間呀?

澳門我未join呀, 你有咩好介紹呀?

• baobao@_@ 2009-8-3 08:31:24

回覆 #16 kellyor 的帖子

聽講話有個台灣婚紗展呀~~報紙有登~

• baobao@_@ 2009-8-3 09:16:37

回覆 #19 小豬心 的帖子

呢個我唔知呀, 無聽過和~~

• baobao@_@ 2009-8-3 09:26:59

回覆 #17 linglingchu 的帖子

多謝你呀, wah, 你唔講我都唔知要有咁多野, 仲以為d 底底,nu bra, 便服就得,請問點解要白色禮服?? 佢地無既咩??? 男士白色鞋要準備嗎??你係邊到buy nu bra???我唔識呀~~點算?

• 新娘結婚了 2009-8-3 10:39:41

原帖由 baobao@_@ 於 2009-7-31 10:41 發表
    佢地d plan 有好多架, 你同佢地傾,佢地會比你睇架, 每次做既promo 都有唔同, 黎緊個個唔知佢地有無擺.....

我第二次tower有睇佢地d衫show,順便book左個時間就係9月,雖然個次得幾件睇,不過我覺得 幾好呀...(個人應為 ...

oh~~thx~
    咁你join個plan係幾$$$,包d咩野架???

• baobao@_@ 2009-8-3 12:13:26

回覆 #25 新娘結婚了 的帖子

我個個同linglingchu 都係咁上下, 又係$8xxx.不過就多左個一日遊, 有3個地方比你選, 佢地送架~~不過我地可能唔要, 睇下可唔可以要其他野....

• linglingchu 2009-8-3 16:12:52

其實我join個時都騖比人揾笨架, 因為都冇見過有人講呢間野, 之後先發現我有個 friends 原來上年都係喺亞太影左, 佢幾乎所有野同我一樣, d相都好靚好有feel, 我先放心乍, 最起碼都有人去過, 仲講左好多野比我知, 等我準備得好d, 到我影完返黎, 我覺得滿意, 咁咪上黎推蔫吓囉, 分享下嘛, 亦都可以比一d預備去台灣影相既人做足準備功夫!

• linglingchu 2009-8-3 16:31:40

原帖由 baobao@_@ 於 2009-8-3 09:26 發表
    多謝你呀, wah, 你唔講我都唔知要有咁多野, 仲以為d 底底,nu bra, 便服就得,請問點解要白色禮服?? 佢地無既咩??? 男士白色鞋要準備嗎??你係邊到buy nu bra???我唔識呀~~點算? ...

hi...係呀,都幾多架, 其實仲有d小細節野架, 所以最好就做定功課, 唔明就打去問佢地啦, 佢地香港店同台灣店d人都好nice架, 白色禮服恤衫要自己帶架, 好多影相公司同租衫公司都係唔包架, 我條佬o個件係去水坑尾o個邊買架, 佰零蚊架乍, 第時結婚行禮都著得番嘛, 而背心'領呔' 男士白色鞋佢地有架啦, nu bra 我就係去佢香港舖睇野時, 咁啱佢地有, 仲比我試同教我用, 所以同佢買埋...$400蚊

• 新娘結婚了 2009-8-4 10:16:22

原帖由 baobao@_@ 於 2009-8-3 12:13 發表
    我個個同linglingchu 都係咁上下, 又係$8xxx.不過就多左個一日遊, 有3個地方比你選, 佢地送架~~不過我地可能唔要, 睇下可唔可以要其他野....

哦~~咁都ok抵丫~~
    呢個價包唔包機票同酒店呀...

• Socialworker 2009-8-4 12:15:52

仲諗住睇你有咩好介紹添...haha~
    我只係諗住唔join國內品牌哥d咋...~
    亞太個plan我join左HKD9XXX架!

原帖由 linglingchu 於 2009-8-2 20:44 發表

澳門我未join呀, 你有咩好介紹呀?