我的收藏
版主
申請
開區
申請

值得推介~亞太麗緻婚紗

• dorisuna 2010-1-8 16:11:47

回覆 #59 唂咕 的帖子

咁你影個時係幾時ar?幾多錢個plan..介唔介意講出黎比我聽下..唔該唒你^^

• dorisuna 2010-1-8 16:14:18

回覆 #59 唂咕 的帖子

因為我同我d朋友都冇咩影婚紗相經驗,所以都唔知台灣邊到平d影得好d,但我都聽過親自係台灣問會平d,我有唸過到時我去個到6日,如果係而家呢間影得唔開心加相又貴ge話,我寧願即時join第二間好過!><

• 波子汽水 2010-1-10 09:58:13

回覆 #62 dorisuna 的帖子

你一定係提早預約的,冇可能即去即影,仲要係提早幾個月約,好似我咁上年十一月book今年三月影,不過唔係影亞太,當然每個人有自己選擇,建議你上網多留意邊間好,搜集多d資料,記住,你唔可以用同一個標準去睇台灣所有婚紗店,即係唔同婚店有唔同價錢、優惠,而佢地通常以技術、服裝等分級,唔可以話越貴越靚,但越貴表示間婚店係台灣越有名....我就揀左間中上價格的黎影,而亞太影緻算係專走優惠價格哥種店鋪,會用好多贈品吸引你,我朋友幫襯呢間的。

我朋友的價格如下︰128xx元
    六十幾張相,兩晚酒店,其餘全包...

你要走去了解一下,才會明白咩係全包,因為佢地台灣要求化妝師外出又要加錢、租車又要加錢、總之下下同你計錢,所以建議一開始購買一個全包的套餐
    ,咁會化算d。
    http://verywed.com
    呢個係台灣出名結婚交流平台,希望大家都可以開開心心影靚相^^

• 唂咕 2010-1-10 13:11:53

重要係樣樣寫到清楚, 不過有時都會有d嘢係唔同, 如果唔係到時有排煩

• dorisuna 2010-1-13 11:05:34

thanks all:)
    其實d相成日都搞到次序亂唒係咩意思呢?!

• baobao@_@ 2010-1-20 08:43:10

租車係佢地包架~~超時再比架~~你問下佢地拉~~ 其他野我pm你拉~

而家好多都加晒價, 你有無問佢地d相over左點計~咁你r左d咩呀~~

• baobao@_@ 2010-1-20 08:45:56

回覆 #65 dorisuna 的帖子

即係同一個地方影既, 到你揀個時可能第一張係a地影,隔7,8張又有係a地既相, 唔會集中一個地方一次睇晒咁lor, 我都有d衰左, 而家先見到有d揀埋差唔多既相~唉....好彩都係2,3張

• baobao@_@ 2010-1-20 09:07:22

hi,

有無睇, 我今個星期同我個妹去,番黎話你知.

http://mall.qoos.com/index.php?app=store&store_id=205629

• 唂咕 2010-1-20 13:49:28

回覆 #68 baobao@_@ 的帖子

到時話我知d嘢得唔得啦

• kenneth114 2010-1-27 23:10:38

帶埋個朋友去影相得唔得ga

• dorisuna 2010-1-28 10:50:48

可以,我都會

• baobao@_@ 2010-1-28 11:44:16

回覆 #71 dorisuna 的帖子

你要計下洗唔洗多架車wor~~

• dorisuna 2010-1-29 00:25:02

回覆 #72 baobao@_@ 的帖子

一架車可以坐到幾多人架?!我同我男朋友本身仲有一個朋友wor..仲有攝影師同化壯師~~5個??

• 唂咕 2010-1-29 01:53:39

回覆 #73 dorisuna 的帖子

1個攝影師, 1個化妝師, 1個跟出跟入, 1個司機, 加埋你地兩個已經六個, 你試吓叫佢地要架白色大車(好似係佢地), 應該迫迫地都夠坐, 如果唔早講佢地可能租架的士比你架

• baobao@_@ 2010-1-29 09:29:20

回覆 #73 dorisuna 的帖子

一行人都5個, 你一定叫佢搵架大車比你~記得問佢如果加$要幾多, 如果佢話要book多架,你都要問$同埋仲使唔使另外比司機~~~費事最後得個咬子~~