我的收藏
版主
申請
開區
申請

值得推介~亞太麗緻婚紗

• kei_kei1129 2010-6-21 11:32:21

我尋日join左亞太麗緻婚紗個plan,,hkd$15888, 得45組相,,相對起你個plan..我差d,,

• dorisuna 2010-6-22 15:58:33

回覆 #91 kei_kei1129 的帖子

呢間野都幾多古惑野..咁你book左幾時去影?!

• Erica_Erica 2010-6-23 10:45:23

回覆 #91 kei_kei1129 的帖子

我同你一樣呀....join左之后睇返人地d價錢...真係貴左,而且相仲少左....而且運費租車帶化妝師出街都要比錢添.....

• kei_kei1129 2010-6-24 00:24:58

回覆 #93 Erica_Erica 的帖子

唉~個陣諗住同我BF去看下個價格,,點知一坐底,比佢捉住係咁SALES..希望亞太麗緻影D相OK~LA~ 運費我諗住到時看下可唔可以用海運,希望可以平D,,

• kei_kei1129 2010-6-24 00:26:55

回覆 #92 dorisuna 的帖子

我未BOOK AR,,諗住下年1-2月去囉~個陣時個負責人KELLY話叫我提前同佢地BOOK個時間囉~

• 波子汽水 2010-6-24 15:38:44

問題係樓上幾位你地比晒錢未先?如果只落訂...可同佢講數...

• dorisuna 2010-6-24 16:51:51

回覆 #93 Erica_Erica 的帖子

嘩..真係好離譜wor..點解帶化妝師出街都要比錢?你影左架啦??佢地成日過黎澳門.其實你叫佢地幫你拎d相部返黎都得jer..我d fd都係咁..可以慳返d

• dorisuna 2010-6-24 16:54:06

回覆 #90 kic 的帖子

我冇來回機票lor....= =

• kei_kei1129 2010-6-24 23:15:22

回覆 #96 波子汽水 的帖子

really? 仲可以講咩? 係米等佢下次黎澳門做婚紗展再去講數呀?

• kei_kei1129 2010-6-24 23:15:53

回覆 #98 dorisuna 的帖子

你個PLAN係幾多$呀?

• dorisuna 2010-6-24 23:58:12

回覆 #96 波子汽水 的帖子

我試過同佢講數啦,但佢要我講人地個名出黎佢先肯加相比我lor..咁我點可以出賣我個朋友jer!!總之呢間野真係當人水魚咁禁!!激死..

• soul 2010-12-11 15:05:44

我覺得佢地D野麻麻地, 好求其, 質素又唔多好 , 係D服務態度可以讚少少,同埋價錢尚合理。我個陣試衫, 睇中左既就話有人BOOK左, 剩返個D就係又舊又唔靚

• nicolelo122 2010-12-23 15:23:41

我都去呢間阿~穩邊個化妝C好啊~~~^^

• kei_kei1129 2011-1-5 15:34:13

回覆 #103 nicolelo122 的帖子

請問你選擇邊個攝影師呀? 香港kelly 同我講話介紹 莊sir 比我,,

我之前無時間去台灣影婚紗相,,諗住放個plan 出去,,
    到最後都係向學校同公司請左三日假去台灣影相,,
    我book 左3月頭影,,,諗住影櫻花,.

你幾時去影呀 ?

• nicolelo122 2011-1-23 17:51:12

回覆 #104 kei_kei1129 的帖子

我果時都係kelly join ge~距無介紹邊個攝影師比我啊~所以我都苦惱緊阿~我4月尾影阿~唸住可以多D花ya ma~~~