我的收藏
版主
申請
開區
申請

幫bb影藝術相?

• 靚媽咪 2009-9-11 17:19:28

原帖由 mhk1234567 於 2009-9-10 21:00 發表
    我啱啱同bb去HK影, 影咗2個鐘左右, 之後即時揀100張相連造相部 ($2,xxx), 仲有條link擺上網1年.

可唔可以 post d 靚相出黎大家分享

• 牛小B媽咪 2009-9-12 17:39:23

我阿B兩個月大﹐幾多個月影效果比較好呢﹖

• un_u 2009-9-12 18:57:14

原帖由 牛小B媽咪 於 2009-9-12 17:39 發表
    我阿B兩個月大﹐幾多個月影效果比較好呢﹖

我自己就覺得八個月至一歲就最好…

• tiffany0929 2009-9-13 04:32:31

對,我想幫女王影做佢一歲生日禮物

• silknl 2009-9-13 23:43:00

我都啱啱同仔仔去伽達影完,佢地都好好,好有心機,我要左25張相,相簿加大左至好似係8R,仲有另外三張大相,大約千五蚊,我覺得點都影下留個紀念,我好鍾意個D相

• TINAUN 2009-9-14 07:46:28

我係伽達影個個係$880
    有15張相(額外相$35張),5R精美相簿,5吋X7吋精美版畫,12X10吋油畫,選取相片之4R相片,CDR 1隻,送全家幅,PROMOTE期間多送1個8R水晶相架...
    佢地仲送左超多嘢比我地(都成千幾蚊架)...額外相個度我攞返晒,佢地收我$20張...

• TINAUN 2009-9-14 07:49:59

D相我放左上FACEBOOK......各位MAMI可以PM我,ADD我個FACEBOOK到睇下靚吾靚~~~

• un_u 2009-9-14 13:53:02

原帖由 silknl 於 2009-9-13 23:43 發表
    我都啱啱同仔仔去伽達影完,佢地都好好,好有心機,我要左25張相,相簿加大左至好似係8R,仲有另外三張大相,大約千五蚊,我覺得點都影下留個紀念,我好鍾意個D相 ...

仲有無其他費用呀?

• 藍晶靈 2009-9-14 22:03:19

我在信記幇我的大細b影佐套!!!
    包括两兄弟一起影佐七十幾張(底片全部拿回來),入晒两本相簿,一座水晶音樂鋼琴相,一個水晶座台相,和五張2R的銀包相...全部加埋26XX元...
    不過唔知個相簿的效果如何 ,但個人認為價錢都算好低!!!

• un_u 2009-9-15 21:06:16

原帖由 藍晶靈 於 2009-9-14 22:03 發表
    我在信記幇我的大細b影佐套!!!
    包括两兄弟一起影佐七十幾張(底片全部拿回來),入晒两本相簿,一座水晶音樂鋼琴相,一個水晶座台相,和五張2R的銀包相...全部加埋26XX元...
    不過唔知個相簿的效果如何 ,但 ...

咁仲要幾耐先有得攞呀?

• 藍晶靈 2009-9-15 22:48:27

回覆 #25 un_u 的帖子

應該都差唔多時間有得拿了,都過佐十幾廿日了!!!

• un_u 2009-9-16 00:22:22

原帖由 藍晶靈 於 2009-9-15 22:48 發表
    應該都差唔多時間有得拿了,都過佐十幾廿日了!!!

記得搵我一齊去睇相喎…

• tiffany0929 2009-9-16 00:33:05

回覆 #21 TINAUN 的帖子

佢果度有冇3比BB 著KA???

• TINAUN 2009-9-16 08:29:14

回覆 #28 tiffany0929 的帖子

有...好少囉...我用自己衫~~

• un_u 2009-9-16 13:16:36

原帖由 tiffany0929 於 2009-9-16 00:33 發表
    佢果度有冇3比BB 著KA???

都係著自己帶去戈d好d喎…(我諗咋)