我的收藏
版主
申請
開區
申請

幫bb影藝術相?

• un_u 2009-9-16 13:17:29

原帖由 TINAUN 於 2009-9-16 08:29 發表
    有...好少囉...我用自己衫~~

你戈兩個女好Q T呀﹗

• carson 2009-9-16 16:49:15

點解無人間去大陸既童畫既?
    我係o個度book左,3xxx,有60張相&3本相簿,不過未影,都係唸住一歲係生日禮物用

• TINAUN 2009-9-16 16:50:43

回覆 #31 un_u 的帖子

THX~~~

• TINAUN 2009-9-16 16:54:16

回覆 #32 carson 的帖子

我個時都想係個間影...我見佢有個PLAN係1000人仔..送1000人仔..好似好底,但因個時豬流感剛剛起得超厲害....SO冇買到...咁岩見伽達有PROMOTE咪試下囉~~

• TINAUN 2009-9-16 16:57:29

同埋下下都要出大陸....我試過係大陸比人偷左個銀包...所以有陰影...
    自己出都驚驚地...仲要抱2個女出去...

• 藍晶靈 2009-9-16 22:23:33

回覆 #32 carson 的帖子

唉!!!我知你那套是哪套是有外景的馬!!!

我幇我的大細b影完之後,都有上去看過想幇他地影多一套!!!

看啱的都是你訂的那套!!!

上到去問佢地有冇得平的,但佢地話現在做緊特價88折喔!!!

(天知道佢地日日都做的啦!!!) 佢地只可以送一個價值280元的枱上相架連相!!!其他

之後我都没joy到!!!

• un_u 2009-9-17 01:25:24

原帖由 TINAUN 於 2009-9-16 16:57 發表
    同埋下下都要出大陸....我試過係大陸比人偷左個銀包...所以有陰影...
    自己出都驚驚地...仲要抱2個女出去...

係呀﹗所以出大陸我都要好小心﹗由其是帶小朋友戈時(更加要呀…)

• un_u 2009-9-17 01:26:54

原帖由 藍晶靈 於 2009-9-16 22:23 發表
    唉!!!我知你那套是哪套是有外景的馬!!!

我幇我的大細b影完之後,都有上去看過想幇他地影多一套!!!

看啱的都是你訂的那套!!!

上到去問佢地有冇得平的,但佢地話現在做緊特價88折喔!!!

(天知道佢地 ...

咁快又想要去影呀?:紅牌:

• bellalingling 2013-4-24 16:58:26

carson 發表於 2009-9-16 16:49
    點解無人間去大陸既童畫既?
    我係o個度book左,3xxx,有60張相&3本相簿,不過未影,都係唸住一歲係生日禮物用 ...

3千幾人仔,算唔算貴了

• sedsed 2013-4-26 12:35:07

信記係邊到架??

• sedsed 2013-4-26 12:35:16

信記係邊到架??