我的收藏
版主
申請
開區
申請
Dusty
加入日期:2009-12-8
流動積分:1016
查看 138399 回覆 586
按讚 0 按彈 0

[遊記] 沙巴自由行有好介紹及資料

沙巴自由行有好介紹及資料
    如果各網友訂酒店想平些的話,或想拿廣東話local tour 同沙巴詳細地圖的話,可以發信息給我拿資料
    以下是我年頭17天沙巴之旅 http://hk.myblog.yahoo.com/dusty_1118/index?l=f&id=119&page=5

0 0
  • Dusty 2009-12-15 12:49:54

Bey 資料已給你,收到嗎?

• bil_wanda 2009-12-16 15:42:16

回覆 #1 Dusty 的帖子

我都想要喎, 可不可以給我資料呢?

• 牛妹妹 2009-12-19 11:33:15

hi
    你好
    我都想要,我四月要去沙巴,我想問下,你知唔知道對住海的渡假屋叫咩名,因為我想今次住那些屋,又唔知叫咩名,謝謝

• Dusty 2009-12-19 19:09:23

原帖由 牛妹妹 於 2009-12-19 11:33 發表
    hi
    你好
    我都想要,我四月要去沙巴,我想問下,你知唔知道對住海的渡假屋叫咩名,因為我想今次住那些屋,又唔知叫咩名,謝謝
    是否夢幻島啊?水上屋,或者係馬奴干島的渡假屋,你可PM留個電郵給我,等我給你所有的資料。

• Dusty 2009-12-19 19:10:56

chiojohn 資料已給你,收到嗎?

• Bey 2009-12-21 12:04:02

回覆 #2 Dusty 的帖子

我已經收到 la, 呢排好忙, 5記得覆你添~~
    另外, 你有無d 係 downtown locar tour, 我5想成日係酒店ar...

• Dusty 2009-12-21 20:15:12

原帖由 Bey 於 2009-12-21 12:04 發表
    我已經收到 la, 呢排好忙, 5記得覆你添~~
    另外, 你有無d 係 downtown locar tour, 我5想成日係酒店ar...
    給你的資料裡面都已經有了,完美旅行社都有做 locar tour的,你睇清楚些。

• d_i_o 2009-12-21 21:25:31

原帖由 Dusty 於 2009-12-8 13:03 發表
    沙巴自由行有好介紹及資料
    如果各網友訂酒店想平些的話,或想拿廣東話local tour 同沙巴詳細地圖的話,可以發信息給我拿資料
    以下是我年頭17天沙巴之旅 http://hk.myblog.yahoo.com/dusty ... &id=119& ...

可唔可以比埋我? tks a lot!

• 牛妹妹 2009-12-22 18:55:34

你好呀
    我都唔記得左覆你
    sorry,我個e-mail係ritalam82@yahoo.com.hk

• Dusty 2009-12-22 21:32:25

原帖由 牛妹妹 於 2009-12-22 18:55 發表
    你好呀
    我都唔記得左覆你
    sorry,我個e-mail係
    資料已給你,收到嗎?

• Dusty 2009-12-22 21:32:57

原帖由 d_i_o 於 2009-12-21 21:25 發表

麻煩你留個電郵給我啦。

• 101010my 2009-12-24 18:19:15

joyful_ting@hotmail.com

• Dusty 2009-12-25 00:40:01

原帖由 101010my 於 2009-12-24 18:19 發表
    joyful_ting@hotmail.com

資料已給你,收到嗎?

• Hannah2009 2010-1-2 19:01:41

我都想要AR, 因為我今個月7號去啦, : email: kuan_kate@yahoo.com.hk