我的收藏
版主
申請
開區
申請

體檢衰左.....胸X光....

• 柏寶潘頓 2011-1-14 20:48:45

ngskei考警定消

原帖由 ngskei 於 2010-3-31 14:48 發表
    有冇其他師兄今次體檢衰左......胸X光.....

今日我去睇返報告......佢話我照肺份報告有問題......話咩野胸脊定脊柱彎.....有冇其他人都係呢個問題??

知唔知呢個問題上訴機會大唔大......因為我咁多年....咁多次 ...

• 柏寶潘頓 2011-1-14 20:51:18

Nicholas420 個fd考警定消

原帖由 Nicholas420 於 2010-4-10 13:52 發表
    我上屆都有個fd係咁..情況同你地一樣...
    but咁屆佢入左..
    好明顯係搞錯左..覺得好屈人lo!

• 柏寶潘頓 2011-1-14 20:53:35

ngskei照兩次?

原帖由 ngskei 於 2010-4-10 14:31 發表
    其實自己去照同因為去考警察去照......佢驗既野一唔一樣架.....

因為考警察個陣去照佢話我個肺冇事....不過脊骨有彎....

但係跟住我自己去肺結核照多次......佢又冇話我脊骨有彎.... ...

• 柏寶潘頓 2011-1-14 20:56:32

ngskei 照幾多次

原帖由 ngskei 於 2010-4-10 21:52 發表
    但係我兩次都係肺結核中心驗.....

第一次係考警察個陣驗......出左個編號.....話我有脊彎......

第二次係我知自己體檢唔合格去驗多次.......今次冇左個脊彎編號..........佢又冇話我有彎.....

所以唔知係唔係次次 ...

• 308237033 2018-1-25 20:38:29

ngskei 發表於 2010-3-31 19:00
    我2月個陣自己係出面做身體檢查都冇講過話我有事.......唔知點解公佈成績時無啦啦話我有事...真係唔明... ...

你脊骨有幾彎?