我的收藏
版主
申請
開區
申請
kymco
加入日期:2009-9-27
流動積分:18833
查看 208362 回覆 115
按讚 0 按彈 0

YAMAHA CYGUNS X VS KYMCO RACING

• 近日,本人在WWW.MOTOYOYO.COM.TW 當中,無意中看到Y記的CYGUNS X有新改版, 本人作初步檢查後,發現新加腳踏板 ,及頭碟己作更改至浪花碟(此浪花碟好像是與同廠的BW'S相同),:s142: 與此同時,KYMCO不甘示弱,把RACING加裝腳踏板 ,請問大家, 誰會對後座乘客更舒適,更好騎乘呢!?
    多選投票: ( 最多可選 2 項 ), 共有 666 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • 神滅 2010-5-19 18:30:06

我覺得差唔多..不過RACING一定要加腳踏板..再改良下D缺點..再出埋雙色版..
    不過顏色唔好同其它廠相同..之後個標版要識變色...價錢要再平D..咁一定究同勁戰''砍''啦..

• systel 2010-5-20 00:22:29

根據 Jorsindo, 新版 勁戰d配件好正 .....      
    包括 :                        
    可轉色咪錶(三色),
    玫瑰金電鍍頭燈(Premium 版), 燻黑電鍍頭燈(Sporty 版),
    飛旋踏板,
    高制動浪花碟,
    高質感鋁合金掛勾  ......

http://forum.jorsindo.com/thread-2186899-1-1.html

• 老亞飛 2010-5-20 00:59:35

有150CC會更好.

• gabrial 2010-5-21 00:39:01

樓主應該對勁戰唔太了解, 嚮兩個投票貼都將 CYGNUS 串成 CYGUNS.

• kymco 2010-5-31 11:32:34

回覆 #2 神滅 的帖子

加腳踏板早已加咗啦!

• 神滅 2010-5-31 20:23:57

回覆 #7 kymco 的帖子

我既意思系飛旋式踏板...

• Aprilia||Swatt 2010-5-31 20:54:41

我新加既野,我覺得破壞左個觀感,不過好實際
    特別是腳踏
    同埋燈肉,好正~
    至於標板色,我都係鍾意白色

• kymco 2010-5-31 22:53:10

回覆 #8 神滅 的帖子

飛旋式踏板早已加咗啦!不過新順利未返!

• 神滅 2010-6-1 19:22:52

回覆 #10 kymco 的帖子

哦...

• 神滅 2010-6-11 11:14:12

有錢都唔識搵..快D番吧啦..

• kymco 2010-6-17 07:00:51

飛旋式踏板RACING Racing_06.jpg

• normandy76mo 2010-6-18 15:37:29

回覆 #13 kymco 的帖子

比我買勁戰好D,無咁多缺憾

• kymco 2010-6-18 22:44:08

回覆 #14 normandy76mo 的帖子

有幾多缺憾呀!?