我的收藏
版主
申請
開區
申請
nelly1394
加入日期:2009-5-6
流動積分:3427
查看 7286 回覆 18
按讚 0 按彈 0

IPhone Fans們, 您們未來一年內會換IPhone 4嗎?

• 尋晚教主Steve係WWDC2010上公佈左IPhone 4, 顯示, 功能, 性能上都比3GS好得多. 首一批將會係6月24係美國、法國、德國、日本、英國等五個國家出貨... 其他地方要遲一些先有...

Fans們, 你地會點做? 會唔會好似教主咁講, 見到iphone4就唔想再用3gs? 請下投票啦~

IPHONE4 介紹:
    http://mag.udn.com/mag/digital/storypage.jsp?f_MAIN_ID=323&f_SUB_ID=4280&f_ART_ID=252656
    http://iphone4.tw/forums/showthread.php?t=89508

單選投票, 共有 42 人參與投票
    28.57% (12)
    19.05% (8)
    9.52% (4)
    28.57% (12)
    14.29% (6)
    您所在的用戶組沒有投票權限
    0 0
  • Wai_Kuan 2010-6-8 17:46:23

iphone 4個形我個人唔係咁鐘意   3gs都係岩岩出左一年   有買3gs既應該唔會咁早換  點講部機都唔平     有錢就另計啦    供能係強大左  但年年追一部5千以上既電話   相信唔係咁多人會做   但並唔代表無人做...因為iphone既吸引力實在太強!

• nelly1394 2010-6-8 18:02:30

部機既外形除左薄之外無咩特別, 係白色會靚仔D~

• vienleung 2010-6-8 22:03:17

1定會買啦

• 2d2 2010-6-9 14:02:57

老老柒柒, 如果我系3G機主, 一定會換,快好能多, 但我系3GS, 無乜必要.

• lxxxg 2010-6-9 18:45:45

應該好多人換 到時平收部舊既來玩a_a

• temper 2010-6-9 20:24:58

如果用梗3GS就唔會啦~
    同埋要睇$$

• nelly1394 2010-6-14 18:46:11

睇黎3gs既用戶都唔太熱衷於換iphone4... 其實4代既spec比3gs強好多.. 係一個大upgrade, 遠比3g vs 3gs多...

定係其實fans們唔太著重spec?!

• tomorrow 2010-6-14 19:11:28

3gs 一直提唔起興趣,而家4g 覺得ok

我都覺得用開2g 或3g 既係時候換機了

• Wai_Kuan 2010-6-15 21:45:29

原帖由 nelly1394 於 2010-6-14 18:46 發表
    睇黎3gs既用戶都唔太熱衷於換iphone4... 其實4代既spec比3gs強好多.. 係一個大upgrade, 遠比3g vs 3gs多...

定係其實fans們唔太著重spec?!

如果實實在在比下去當然iphone 4強大+變態    但3gs既機主部機用左先係一年   買果時都要5~6千

我相信唔係咁多人願意每年都轉部咁貴既電話    3gs升到os 4.0其實一樣可以好強   只係機身既效能差別大而已

我大部分既朋友/同事用3g既都話會轉iphone4   但3gs既朋友/同事都唔打算換

• nelly1394 2010-6-15 22:17:01

原帖由 <i>Wai_Kuan</i> 於 2010-6-15 21:45 發表<br />

<br />
    如果實實在在比下去當然iphone 4強大+變態    但3gs既機主部機用左先係一年   買果時都要5~6千<br />
    <br />
    我相信唔係咁多人願意每年都轉部咁貴既電話    3gs升到os 4.0其實一樣可以好強   只係機身既效能差別大而已<br />
    <br />
    我大 ...
    <br />

原來係咁... 唔怪得身邊d frd想換機, 都將3g, 3gs套俾其他人...

不過其實iphone4唔係好強大同變態, 佢既科技只不過走前左現今機種一兩個月既領先地位~

• Kin0897 2010-6-21 00:29:02

Order左,等到貨

• teteddy 2010-6-26 23:03:06

MUST BUY APPLE DIE HARD FANS!!

• small_baby_cat 2010-6-29 11:46:20

回覆 #12 Kin0897 的帖子

請問您o係邊到預訂呀~ 同how much? 我都想訂呀~ 可吾可以pm我~thx!!!!

• ppppure 2010-6-29 18:48:16

一定換,而且上台上D上網比較好,一定唔係Cxx...