我的收藏
版主
申請
開區
申請

邊度學整蛋糕好?

• BATMAN3 2010-9-20 02:04:30

回覆 #15 司打口喪B 的帖子

睇下呢條 link la.

http://www.sugarteddy.com/

• purin 2010-9-22 12:18:58

方糖熊學正蛋糕真係咁好架一班會係幾多人架?

• M_U 2010-10-8 01:16:49

有冇人想一齊學??

• Lilianc 2010-10-8 01:25:45

我想學呀, 不過我想一人整一個呀, 仲有就係今個月既星期六日都唔得喎, 平時又放七點, 又咩好提議呀??pm我

• 司打口喪B 2010-10-24 16:37:44

原帖由 rhonda_eel 於 2010-8-5 14:18 發表
    請教各位意見
    除o左旅遊學院果d半年o既課程
    澳門邊度學整蛋糕係平靚正o架?

吾好去ec cake ,我已經領教左~~

後來我無意中經過黑沙環百佳戈間sweet,戈度都吾錯,個miss講得清晰.

• fafafa 2010-10-31 00:12:38

方糖熊不錯. :s142:

• lovecake 2010-11-1 22:24:08

回覆 #20 司打口喪B 的帖子

我都系去百佳SWEET整CAKE的,戈度真系幾好,入面有隻狗仔仲好可愛TIM.

• gabrial 2010-11-17 00:44:43

回覆 #15 司打口喪B 的帖子

比條 link 你睇下:

http://www.sugarteddy.com/

• AngelGirl 2010-11-17 16:23:54

我都係方糖熊學的, 個miss好好人, 有時唔得閒去上堂, 可以下次再補返都得.

• michelle23 2010-11-30 16:10:18

原帖由 AngelGirl 於 2010-11-17 16:23 發表
    我都係方糖熊學的, 個miss好好人, 有時唔得閒去上堂, 可以下次再補返都得.

係邊度上堂架?

• annie97 2010-12-6 22:04:30

熊曲奇我妹去學咗,都OK.一個老師教八個學生.

• AngelGirl 2010-12-6 23:36:04

回覆 #25 michelle23 的帖子

電話號碼: (853) 28-353-222

澳門 柯高街 1 號 C 地下 東顯大廈(即華士古至荷蘭園既天橋底旁邊, 我通常坐巴士係水坑尾行政大樓下車再行去雀仔園方向, 過了雀仔園街市和2間中藥店, 再過一間花店就係)

• taico 2010-12-7 22:55:51

IFT最好

兩個亞SIR都係殿堂級, 不過一年祗收40位學生

話時話, 有否師兄師姐學完可割愛賣一部蛋糕機 - KITCHENAID

因本人正在學習中, 有興趣既PM我吧

• 衫衫衫 2010-12-10 12:03:47

原帖由 taico 於 2010-12-7 22:55 發表

話時話, 有否師兄師姐學完可割愛賣一部蛋糕機 - KITCHENAID

因本人正在學習中, 有興趣既PM我吧 ...

法國藍帶最好

• soapkan 2010-12-15 23:54:15

原帖由 taico 於 2010-12-7 22:55 發表

因本人正在學習中, 有興趣既PM我吧 ...

你話檸檬? 佢系教得好好, 系屋企用一般手提既打蛋器都ok, 另外一提既系kitchen aid打吾到包, 吾夠力, 容易燒機, 如果長期用可以買kenwood chef titanium, 1400w, 打包夠晒力