我的收藏
版主
申請
開區
申請

∩_∩~同大家分享我既選擇--旅人行館(有更新)

• 多利是 2010-8-23 09:22:17

呢個我都覺得好感動

• 多利是 2010-8-23 09:26:35

回覆 #1 Ricqles 的帖子

佢拿起佢最大既勇氣.. 抵嫁比佢

• 咪秀 2010-8-23 09:42:37

周太太,但系如果好似而家咁,咁熱嘅天影婚紗相,就算系酒店整好造型,學你話齋,全外景拍攝,咁d妝融咗點算好?

• 小魔女kk 2010-8-23 10:07:15

祝你幸福..^^

• Ricqles 2010-8-23 10:22:08

多謝各位fd嘅支持,thx so much!

• Ricqles 2010-8-23 10:23:30

全外景拍攝真系幾新嘅一種拍攝style~睇咗咁多間婚紗公司,幾乎都系以studio影嘅為主,有少少乏味!
    周太太,有無我鍾意嘅日月潭架?

• 周太太 2010-8-24 11:02:07

原帖由 多利是 於 2010-8-23 09:22 發表
    EnK-xNTQRPk

呢個我都覺得好感動

呢個都幾霖啵!

• 周太太 2010-8-24 11:06:13

咪秀:佢哋系有全程造型師跟拍,個妝花咗佢會幫你補,換衫佢會幫你換架!唔使擔心!
    LZ
    :系咪心動咧~日月潭噶個你實鍾意姐~俾你睇睇,真系好靚架!

• Ricqles 2010-8-24 11:36:55

我就幾心動嘅~不過boyfriend話唔中意d咁木訥嘅婚照,想話有無靠近我哋日常生活少少嘅!佢話如果系同其他d差唔多嘅話咁樣系香港影都得lar,使乜走咁遠喔~

• kakaki 2010-8-24 13:45:10

如果系住方面都唔錯嘅咁都OK嘅~

• 周太太 2010-8-24 14:45:57

kakaki:佢哋住宿都系五星級或者系同級別嘅酒店來架,我諗就唔會差得去邊lor哈哈,LZ你同我諗嘅一樣,當初我揀旅人行館系因為佢哋有一種好特別嘅拍攝style~
    個客服同我介紹話呢種拍攝
    style側拍式,就系將我哋最自然最真實噶刻抓拍落來,唔需要刻意咁去擺pose喔!大家都系女人,好似平時出去玩咁,都會影相做紀念~佢哋就系有專業嘅攝影師幫我哋影咯,咁樣系婚宴上咪有唔一樣嘅婚照擺出來俾d賓客睇lor~
    PO幾張系佢哋web度嘅 ~

• 多利是 2010-8-24 15:08:08

唔.. 不喜勿插.. 純粹個人眼光.

上面影湖景既相不太特別和吸引, 同本人4年前係南灣湖影既無異, 反而覺得南灣湖景影得仲靚...

• 我愛吊帶 2010-8-24 16:40:33

原帖由 Ricqles 於 2010-8-24 11:36 發表
    我就幾心動嘅~不過boyfriend話唔中意d咁木訥嘅婚照,想話有無靠近我哋日常生活少少嘅!佢話如果系同其他d差唔多嘅話咁樣系香港影都得lar,使乜走咁遠喔~ ...

我同你男朋友嘅諗法係一樣嘅最好係特別d lor..

• oicq747285250 2010-8-24 16:45:48

好正

• 我愛吊帶 2010-8-24 17:18:59

個視頻好正,婚紗相亦都好正呀~