我的收藏
版主
申請
開區
申請
3b1g
加入日期:2009-1-3
流動積分:4144
查看 843901 回覆 105
按讚 4 按彈 1

選舉澳門邊間銀行 - 人工最低,福利最差,前景最暗淡

• 選舉澳門邊間銀行 - 人工最低,福利最差,前景最暗淡

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 3370 人參與投票
    您所在的用戶組沒有投票權限
    4 1
  • 蘇菲的世界 2010-9-7 21:03:26

原來澳門咁多銀行

• meigy830 2010-9-7 23:14:21

必利勝銀行股份有限公司??未聽過ge~~向邊度架??

• 老四 2010-9-9 11:59:53

鬼知咩.......都唔會間間做過晒架啦

• Ellenwai 2010-9-9 16:28:06

真係有難度, 又唔係間間做過, 仲有嘅係, 就算做同一間銀行, 唔同部門又唔同, 同一部門同一級又唔同, 好難投啊.......

• babywong230 2010-9-9 18:40:42

樓主應該開番個睇結果ge選項...我而家想睇結果...又5多清楚...要我亂填嗎?

• simonsiomo 2010-9-9 21:56:04

匯業銀行有限公司

• meigy830 2010-9-10 00:43:04

我諗多數人都係投自己做緊果間架la~~
    因為我都係~~

• qyou 2010-9-10 07:22:30

各位果然聰明,不受樓主誤導,幸甚。

• 和和 2010-9-10 09:31:28

DTA  vs  澳門国际銀行 爭霸戰....

• 尹両燦 2010-9-10 22:27:11

原帖由 meigy830 於 2010-9-7 23:14 發表
    必利勝銀行股份有限公司??未聽過ge~~向邊度架??

仲有必利勝咩??唔係即係BNU??

• ChanelChanel 2010-9-10 23:14:28

匯業一定贏~~~

• 3b1g 2010-9-11 00:48:23

互聯網係一個好赤裸裸既殘酷世界,雖然以上結果唔能夠全面反映所有問題,但係一定有問題存在,唔係唔會有咁既結果.
    做人一定要認命,做銀行都一樣要認命.
    死雞撐咩飯蓋啫,索性認係一隻死雞咪算,起碼死得安樂
    比我誤導好小事啫,比公司誤導就成世,返唔到轉頭

• qyou 2010-9-11 07:37:25

果然EQ好高,不過IQ就好低囉!!

• 3b1g 2010-9-11 11:25:05

原帖由 qyou 於 2010-9-11 07:37 發表
    果然EQ好高,不過IQ就好低囉!!

人工仲低