我的收藏
版主
申請
開區
申請
BlueAngel
加入日期:2009-5-19
流動積分:528
查看 56709 回覆 77
按讚 0 按彈 0

美容院分享- 減肥

• 麻煩各位在此分享在美容院減肥的經驗及真正WORK的店舖給各位網友,但有心廣告者請勿回應,不想網友遭受錢財及精神損失,希望各位合作!
    公平起見,如發現個別店的服務與所說的效果不一致也會被列入黑名單以及相關的貼也會被移去!
    資料要公正公開, 有什麼好處以及真正的心得可公開寫出來,避免推貼行為會將之置頂處理!

在此重申, 網友要自行評估,小心選擇哦!

0 0
  • joesunbeam 2018-1-10 21:50:36
    推薦

我買的ig shop~
    我係呢間ig shop買過瘦身糖果同奶茶 都瘦左30幾斤 衣架效果仲keep得好好 哈哈
    重點係我無晤舒服 因為我覺得食減肥產品 最緊要安全~
    一開始我見距有好多好評 成功例子 又有明星代言 同千萬保險 感覺好好就試左~
    跟住我比左幾粒糖果比我阿媽試- -距都瘦左5斤..~

• 胃食鼠 2010-12-1 10:17:40

我成工減肥, 我係跟營養師

• herbal2000 2010-12-8 00:08:35

我跟呢間既顧問食代餐減肥~

康寶萊 Herbalife 網上商店
    www.herballcentury.com
    查詢及訂購熱線 (852) 6432 8372

(免費註冊成會員,代購營養減重食品e.g.營養蛋白素、消脂片、抗脂片、美纖片、燃脂美草本茶及深海魚油等等...)
    值得推薦一下  覺得好就推出去 或介紹比妳地既朋友仔

• hellomi 2011-11-7 20:42:26

kung hei

原帖由 胃食鼠 於 2010-12-1 10:17 發表
    我成工減肥, 我係跟營養師

• xbajkfsi 2011-11-14 11:32:35

我都想減肥,每日就吃少點咯。

• Jobs 2011-12-26 11:41:21

我想健康減肥,誰可以分享呀

• eugi32 2012-4-17 02:05:40

我跟營養師 一星期做2次機 成功減肥同搵返條腰

• bobochu 2012-4-20 08:38:35

有興趣,pls pm~ 咩機?幾錢

• Muzi 2012-4-24 13:38:20

有興趣可介紹下我同價錢

• clcfong 2012-5-2 08:59:29

可以PM埋我嗎??我都有興趣

• tigerlam22 2012-5-8 21:06:12

想健康減肥,做運動啦,我都減緊,而家跳緊隻健康舞,係韓國一個"索師奶"教,我download youtube跳架,佢叫鄭多燕,跳半個鐘已身水身汗

• lisley123 2012-6-6 18:44:45

我記得我係2012年5月7號開始決心減肥,咁我就係6號ge時候磅過幾重,戈時磅重成75.7公斤(166.54磅),咁覺得自己真係好重然後開始係7號減,咁係16號ge時候(係le個幾星期我只係做左小小運動)又磅左一次72.6公斤(159.72磅)我覺得減得好小但係我營養師話咁樣已經好勁然後我6月2號又磅左去到70.00公斤(154.00磅)(不過冇做運動重狂食野==戈到距離兩個幾禮拜都有減到又狂食又冇運動都瘦左。。。勁!!)

• Ccherry 2012-6-29 17:37:46

我係聚龍軒付近一間美容院減....好得.......吾使兩個月減左成二十磅...........不過當然有節食la....

• KonstantFong 2012-7-5 09:51:21

我冇跟營養師, 冇去美容院, 都係靠運動同改變飲食習慣

1. 因為自己冇咩自發性, 我走去報健康舞同瑜伽, 唔係畀月費任跳嗰啲, 係報體發局啲大眾體育班, 逼自己去上的, 當時兩樣加埋一星期三日運動四小時, 中間唔係HEA吓HEA吓, 真係全程郁, 出哂汗嗰隻
    2. 其實我都算係有節食, 不過係由以前飽到頂心口幾個鐘唔郁得0既食量降到食咗唔覺餓就收手0既程度, 但早餐我依然係M記早餐套餐, 係中午同晚飯食少啲
    3. 由小細節開始改變飲食習慣, 盡量戎糖, 嘢飲要走糖(其實戎埋凍飲仲好, 不過搣唔甩), 肥肉盡量唔食, 食雞唔食皮, 甚至食雞胸唔食雞肶(有時雞胸唔怕嚡之餘仲好有雞味), 食飯唔撈汁(餸汁多油多鹽), 先食菜再食肉(食多啲菜, 攢飽啲個肚, 咁就會食少咗肉), 一有時間就飲水(當然唔可以過量, 否則會中水毒死的)
    4. 本身唔多好零食, 係唔會特登買一大袋零食返屋企再得閒食幾包, 又不太嗜甜, 好少會買蛋糕食, 係比較煩惱係鍾意飲沙冰, 以前一日一杯(仲要係starbucks最大size嗰隻), 而家都係一星期都冇一杯, 另外以前鍾意食街頭小食, 好似鹽酥雞咁, 而家就算食都係就咁一份當正餐

呢種土法減肥方式, 因為唔係咩地獄式減肥, 所以效果唔會係顯著, 而且要長時間作戰, 但我舊年十月買咗條褲着唔落, 到今年三月左右, 已經輕鬆穿上了, 同本身體重115-118磅0既我, 都不經不覺咁跌到105磅, 到而家都係冇返重, 不過呢期要上堂, 冇時間做運動, 未有咩進展, 嚟緊都係要多做運動先得