我的收藏
版主
申請
開區
申請
kriskou
加入日期:2010-3-1
流動積分:748
查看 3529 回覆 17
按讚 0 按彈 0

出左光纖...你地會唔會用,又有冇人申請左呢??

• CTM出左光纖AL...你地會唔會用,又有冇人申請左呢??

申請左既我想問下,係唔係都係用普遍mODEN....只係光纖到大夏門口~~???

0 0
  • 蛇哥 2010-11-9 01:03:45

不用想太多。。。不是新建的住宅,享受不到的

• 童顏 2010-11-9 16:39:42

有冇1Gbps速度? FTTH? 加上我唔認為佢收費會平咯~呢間專營公司~~

• kriskou 2010-11-11 19:09:36

佢果WEBSITE有得睇了....冇1G.,..不過好似係FTTH....不過唔會度度都有~~

• cih1217 2010-11-12 12:34:31

問過來 . 黑沙環窮人地區就係得一個利盛閣有的上 , 其它免問...激死...

• kriskou 2010-11-13 00:55:04

係LOR....根本唔READY....擺出來拓7~~~

• millre 2010-11-14 11:09:28

50M 月費633
    100M 月費788

• cih1217 2010-11-14 13:37:12

專營呀,麼你唔記得啦....政府又唔多理...受苦當然唔係c>.<m. 都唔理普遍大眾.只顧有錢人家... c & m

• danny839 2010-11-21 14:26:22

哈~我search過各大區域~好多區都冇~都唔知放出黎做乜7~

• cih1217 2010-11-27 18:36:05

係度攪攪震囉...叫大家唔好幫襯...咁都唔明白........唉身長在這種城市麼都話係專營..人地話晒事.你點同人地講數...都係留返啖口水吧啦.

• 425762 2010-11-29 14:34:37

真係貴到想嘔    點用得落手 收咁價錢 真係.......... 希望快d有第二間公司

• cih1217 2010-11-30 12:21:49

原帖由 <i>425762</i> 於 2010-11-29 14:34 發表<br />
    真係貴到想嘔    點用得落手 收咁價錢 真係.......... 希望快d有第二間公司
    <br />

想有第二間就要睇下貓要唔要吃魚啦.....呢個世界好少唔吃魚的貓....但我相信澳門係有唔吃魚的貓表面囉.....捱啦 , 留啖口水搵銀還要實在...c&M會放過欺壓的動作咩...做生意的角度一定出盡法寶亦都要拿返個獨市...怨恨自己身長係呢點社會.

• 491390668 2010-11-30 19:45:49

唔係話有公司投左拉咩= =?

• mycar 2010-12-4 00:27:42

平米TRYTRY!

• sam0ohi 2010-12-28 17:37:48

原帖由 millre 於 2010-11-14 11:09 發表
    50M 月費633
    100M 月費788

我個個月交300幾上網費比個c乜野 條氣已經好唔順 咁ge收費又但又比唔到咁ge服務 有邊個澳門人會容忍到佢 話就50m 100m 可個連10分之1的速度都冇 大家知佢收左你錢就當完成任務