我的收藏
版主
申請
開區
申請

數記超搵笨,千祈唔好係呢間野上台

• waterga 2010-12-30 09:50:12

出錯退番好似退得好慢...

• ga619624 2011-3-11 14:28:48

但係我用左佢38蚊个P|an幾个月都無D咁ge事發生,佢个38蚊你入50蚊落去,就算佢點扣錢都係12蚊,未試過扣多錢,你可以唔解約,但係唔充錢入去未得Lo,我係一年都轉左几次plan,每次都用新號碼.你個號碼唔入錢幾個月,就會比人CUt左,咁樣未唔算解約Lo!

• carrieku_lei 2011-3-16 12:47:31

唉...我而家都煩緊收錢問題~
    我用咗數記幾年...一路都無咩事...2個月前買咗部htc手機...但係無攪上網...第一個月係有free wifi 既地方用唔識睇佢收唔到...以為收到....點知用咗成500蚊....算啦...係自己笨
    但係問題來啦~個日我發現張單500幾個時即時打去叫佢教我點set上網....咁我set個時上咗一陣...有個未down完既game一上網自動down...我即時停咗個上網啦...咁我前日check單...又要我交400蚊???但gprs用量只係60蚊咋喎....咁計埋我電話個plan都係130左右著....咁個2百幾係乜野來架~我上個月過咗hk send 短訊都係3個幾1個....咁我咪打去問lo~佢話要等出單先答到我~話佢地電腦check唔到...頂....我咪即時講:"出單我都知咩事啦,,,有中文架好唔好....仲駛鬼問你地咩"
    激到我死呀~至可憐係唔敢掂電話"行動網絡"個版...最後我前日取消咗...轉去ctm算啦....

• Dotdotcom 2011-3-26 16:57:07

支持支持!!