我的收藏
版主
申請
開區
申請

Cxxx Wxxxxxx九寨溝,雪山,雲南影相閒聊區 --- 媒帖

• raymond824 2009-8-16 17:08:12

原帖由 semanu 於 2009-8-16 14:42 發表
    佢話700蚊內,機場稅50,再加埋成都去九寨,平 均二千鬆一個人度...

好平喔咁,係4程2000鬆d啊?

• semanu 2009-8-16 17:18:59

係呀...

• gl1225 2009-8-16 23:02:30

原帖由 semanu 於 2009-8-16 17:18 發表
    係呀...

咁你都算好平 我當初買都冇咁平喔 哈哈

• tanny 2009-8-17 17:40:30

原帖由 semanu 於 2009-8-16 14:43 發表
    一般最少五折,如果選早機(6,7點)最多可以去到2-3折

哇~你好醒啊!可以搵到d咁平既飛...

• semanu 2009-8-17 21:16:33

都係咁o岩個按摩師講,因為佢地咁遠黎廣東打工實知點返鄉下係最平既...結婚咁放血,真係要勤力d去格價,慳得一蚊得一蚊丫ma...:s017:

• tanny 2009-8-17 22:28:33

原帖由 semanu 於 2009-8-17 21:16 發表
    都係咁o岩個按摩師講,因為佢地咁遠黎廣東打工實知點返鄉下係最平既...結婚咁放血,真係要勤力d去格價,慳得一蚊得一蚊丫ma...:s017:

我耐唔耐都會去按…又聽唔倒喔…:cannothelp:

• Simdy 2009-8-17 23:36:13

原帖由 semanu 於 2009-8-17 21:16 發表

我都係 join 左 Cool Wedding, 你可唔可以分享喺邊度訂至可以訂到咁平?

咁平都訂到,你男朋友一定好開心。 

• semanu 2009-8-18 20:37:29

原帖由 Simdy 於 2009-8-17 23:36 發表

我都係 join 左 Cool Wedding, 你可唔可以分享喺邊度訂至可以訂到咁平?

咁平都訂到,你男朋友一定好開心。 

其實我係未訂架,個票務員話太早,未有折叫我遲d先訂,再加上又吾係旺季,又有咁多航班,吾駛驚卜吾到wo...
    哥d訂票專櫃周圍都有,地下商場都有架,不過我諗食水會深d,所以我去左僑光按摩中心旁邊哥間問,d服務態度都好好,我星期六又去按摩,你駛吾駛我同你問下???
    我男朋友成日都陪我周圍格價架,我好師奶仔架,即使平幾蚊,我都好開心架,佢見我咁易就滿足,成日陪我癲!!

• 麥牙糖糖 2009-8-18 23:09:33

原帖由 semanu 於 2009-8-18 20:37 發表

其實我係未訂架,個票務員話太早,未有折叫我遲d先訂,再加上又吾係旺季,又有咁多航班,吾駛驚卜吾到wo...
    哥d訂票專櫃周圍都有,地下商場都有架,不過我諗食水會深d,所以我去左僑光按摩中心旁邊哥間問,d服務態度都好好, ...

你地好sweet啊,哈哈...

• shadyshum 2009-8-18 23:35:12

原來除左我都仲有男仔會黎呢度浦ge
    真係好啦, 有人陪下
    今個星期要留係香港公司做野, 星期五就會合埋女朋友同另一pair人去行下婚紗展
    唔知cool wedding你地會唔會係戈度?
    我戈個朋友都話想睇下

題外話, 你地有冇人都會係去香港租衫呀? 唔知邊間好呢?

• Simdy 2009-8-19 00:37:17

原帖由 semanu 於 2009-8-18 20:37 發表

哥d訂票專櫃周圍都有,地下商場都有架,不過我諗食水會深d,所以我去左僑光按摩中心旁邊哥間問,d服務態度都好好, ...

等我搵日又去睇下先,睇下會唔會再平D。 我男朋友成日話我"大洗",話我地個婚禮唔駛用"金"堆砌出尼。所以而家每個環節都要洗得好小心 

• kekeyung 2009-8-19 23:43:51

原帖由 Simdy 於 2009-8-19 00:37 發表

等我搵日又去睇下先,睇下會唔會再平D。 我男朋友成日話我"大洗",話我地個婚禮唔駛用"金"堆砌出尼。所以而家每個環節都要洗得好小心  ...

有平野要預埋我呀!!

• gl1225 2009-8-20 00:25:56

原帖由 Simdy 於 2009-8-19 00:37 發表

等我搵日又去睇下先,睇下會唔會再平D。 我男朋友成日話我"大洗",話我地個婚禮唔駛用"金"堆砌出尼。所以而家每個環節都要洗得好小心  ...

結婚真係要用好多錢,所以大家都想慳得1蚊就1蚊啦

• Donald_bye 2009-8-20 16:54:34

多謝你啊,有d咁平既機票真係抵
    仲有,你地會帶咩小道具過去啊

• semanu 2009-8-20 20:14:11

我諗住帶2個b女去著禮服影相呀??